Atacantul Ionuţ Radu (Metalurgistul Cugir), în probe la Concordia Chiajna | Golgheterul divizionarei terţe, testat o săptămână de Adrian Falub

Atacantul Ionuţ Radu (Metalurgistul Cugir) va fi testat timp de o săptămână de către Concordia Chiajna, echipa de Liga 1, unde mai activează ex-uniristul Bogdan Bucurică.Ionut Radu Concordia Chiajna

Golgheter al divizionarei terţe în turul campionatului cu 6 reuşite, vârful hunedorean va fi urmărit de către antrenorul Adrian Falub, iar dacă va corespunde, i se va propune un contract.

Niciodată nu ne-am opus plecării unui jucător de la Metalurgistul la o echipă din categorie superioară, exemplu în acest sens fiind fundaşul Ionuţ Gugu, pe care l-am cedat în Franţa, la Le Havre, fără pretenţii, deşi era sub contract„, a spus Ciprian Pahone, preşedintele formaţiei de sub Drăgana, clasată pe locul secund în Seria a 4-a din Liga a 3-a.

Ionuţ Radu a venit în vară la Metalurgistul de la Naţional Sebiş şi are 24 de ani. Masivul atacant a bifat în carieră şi experienţe în Italia (Potenza, Chievo sau Palermo), dar şi în Moldova (Nistru Otaci, Rapid Chişinău)

Deocamdată nu vorbim despre sumă de transfer. Aşteptăm ca fotbalistul să dovedească celor de la Concordia că reprezintă o mutare de luat în calcule. Abia apoi discutăm de negocieri între cluburi„, a mai afirmat Ciprian Pahone. Ionuţ Radu îşi va încheia la finele campionatului înţelegerea cu Metalurgistul Cugir, echipă pretendentă la promovarea în Liga a 2-a.

Foto: Lucian DANCIU

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...