Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi şi vineri, la ora 18.00, dublă amicală CSU Alba Iulia – CSM Târgovişte *Cu acest prilej, va fi prezentat şi lotul condus de Miroslav Popov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prezentare CSU Alba Iulia27Baschetul din Cetatea Marii Uniri pleacă la drum, după o vară fierbinte în care fantoma participării în EuroLeague a bântuit o lună CSU Alba Iulia, echipă care sezonul trecut a cucerit trofeul CEWL şi bronzul în campionat. La începutul lunii, baschetbalistele conduse de Miroslav Popov şi-au început pregătirea într-un efectiv substanţial modificat şi au prilejul să-şi testeze potenţialul în două partide de verificare de lux. Astfel, în Sala de Sport a Universităţii “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, joi, 11 septembrie şi vineri, 12 septembrie, de la ora 18.00, echipa universitară va întâlni pe CSM Târgovişte, deţinătoarea titlului, pregătită de Dan Fleşeriu, în primele două dispute în noua formulă, în faţa propriilor suporteri. Fanii CSU vor avea ocazia înaintea primei dispute să asiste şi la o scurtă prezentare a lotului cu care formaţia favorită va aborda sezonul competiţional 2014-2015. „A fost dorinţa antrenorului Miroslav Popov de a testa noul efectiv în condiţiile unui oponent puternic, tocmai pentru a identifica nivelul la care ne situăm în acest moment”, a declarat Bogdan Duma, preşedintele CSU Alba Iulia.

Adversara echipei albaiuliene din cele două partide amicale este nimeni alta decât campioana en-titre, CSM Târgovişte, echipa care a eliminat-o sezonul precedent pe CSU în semifinale. În distribuţia vizitatoarelor se află trei ex-universitare, americanca Khadijah Whittington şi româncele Ancuţa Stoenescu şi Elena Dincă. Sunt singurele teste ale perioadei precompetiţionale pentru studente, care apoi vor debuta în întrecerile naţionale: cu Nova Vita Tg. Mureş, dublă manşă în Cupa României (sâmbătă, 20 septembrie acasă, respectiv marţi, 23 septembrie) şi apoi prima rundă a Ligii Naţionale de baschet feminin, întâlnire internă cu Phoenix Galaţi (sâmbătă, 27 septembrie).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea