Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 18.00, ICIM Arad – CSU Alba Iulia *Primul duel din finala mică

Dan HENEGAR

Publicat

în

ICIM Arad - CSU Alba Iulia14CSU Alba Iulia şi ICIM Arad îşi dispută medaliile de bronz ale actualei ediţii a Ligii Naţionale de baschet feminin. Cele două combatante au fost eliminate în semifinale de Sepsi Sf. Gheorghe şi CSM Târgovişte, în minimum de meciuri necesare şi au la îndemână, în finalul sezonului, finala mică pentru a-şi trece în palmares o distincţie naţională. Se joacă în sistemul cel mai bun din trei jocuri, după cum urmează: astăzi, ora 18.00, la Arad; vineri, 10 aprilie, ora 18.15, la Alba Iulia şi luni, 13 aprilie, ora 18.15, la Arad (dacă mai e nevoie), întâlnirile fiind televizate pe Dolce Sport 2 şi West TV Regional.
*Medalie de consolare
Fără Alexandra Uiuiu, accidentare de durată, studentele din Cetatea Marii Uniri încearcă să repete performanţa sezonului trecut, când şi-au adjudecat medaliile de bronz, însă ICIM Arad, echipă ce are 9 titluri în palmares şi vicecampioana din 2014 este cotată drept favorită în această dispută. “Se întâlnesc două echipe dezamăgite după meciurile din semifinale. Noi încercăm să urcăm pe treapta a treia a podiumului, dar recunoaştem că adversara are prima şansă. În acelaşi timp, vorbim despre reeditarea finalei româneşti din Liga Europei Centrale”, a declarat Bogdan Duma, preşedintele clubului albaiulian.
*Aradul, două victorii directe în 2015
Gazdele confruntării de astăzi au ascendent moral, după cele două succese repurtate în acest an în compania formaţiei conduse de Miroslav Popov. Mai întâi, ICIM Arad a câştigat, acasă, scor 78-65, confruntarea decisivă pentru ocuparea locului al treilea la finele sezonului regulat. Ultima dispută s-a produs în Cehia, la Nymburk, în 8 martie ultimul act al Ligii Europei Europei Centrale, când formaţia portughezului Jose Araujo a învins iarăşi (75-68) şi a cucerit trofeul celei de-a treia întreceri continentale, în reeditarea finalei din 2014, din Sala Universităţii “1 Decembrie 1918”, adjudecată de CSU Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea