Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 17.30, în sferturile Cupei României, Volei Alba-Blaj – Dinamo *Mare meci în Sala „Timotei Cipariu”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Se anticipează o încleştare a ambiţiilor în Sala „Timotei Cipariu”, astăzi, ora 17.30, între Volei Alba-Blaj şi Dinamo, în manşa tur a sferturilor de finală a Cupei României (jocul retur în capitală, săptămâna viitoare, în 5 martie), partidă transmisă în direct la Digi Sport 3.

Dinamo nu este deloc iubită în „Mica Romă”, iar un meci de volei feminin între Blaj şi gruparea „alb-roşie” reprezintă un duel incendiar în care niciodată nu contează locurile din ierarhie. Şi, cu siguranţă că fanii blăjeni vor fi iarăşi prezenţi în număr mare alături de „mândria urbei”, neputând rata un meci de referinţă, ce se anunţă incitant. „Întotdeauna meciurile cu Dinamo au fost unele disputate. Vrem să oferim publicului din sală şi din faţa televizoarelor un spectacol agreabil care să promoveze cu succes atât judeţul Alba cât şi municipiul Blaj”, a precizat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Dueluri pierdute de gazde în „setul de aur”!

Echipa lui Branko Gajic nu poata uita nicidecum că în ambele dueluri directe din sezonul regulat cu Dinamo, participantă în Liga Campionilor, vicecampioană şi finalistă a cupei a trăit momente dramatice, pierzând în „setul de aur”. Mai întâi, în turul campionatului, în 3 noiembrie 2013, când gruparea din Blaj a suferit întâiul eşec stagional în faţa pătimaşului public, după ce a condus cu 2-0 la seturi şi a irosit trei mingi de meci în setul al patrulea. Tot pe muchie de cuţit a fost şi recent, în retur, în 1 februarie, o nouă confruntare tensionată, în care Volei Alba-Blaj a reuşit o revenire de senzaţie de la 0-2, a avut 13-11 în „tie-break”, dar a sfârşit învinsă în partida ce a clarificat ecuaţia locului secund la finele stagiunii regulate. „La fel ca şi până acum, vom aborda meciul cu Dinamo cu gândul la victorie. Este o partida importantă cu o echipa valoroasă, însa parcursul nostru trebuie să rămână pozitiv şi focusat exclusiv pe play-off. Trebuie să fim atenţi, să jucam la nivelul pe care îl ştim şi pe care îl putem. Desigur, e important si rezultatul, dar mai important este cum vom juca, cum ne vom prezenta”, a declarat antrenorul Branko Gajic, ce are întregul lot la dispoziţie. Şi totuşi, Dinamo a cunoscut gustul amar al eşecului la Blaj, la întâia confruntare oficială, în decembrie 2012, când nou-promovata a învins cu 3-1 formaţia ce a reprezantat România în Champions League, oferind „bomba” campionatului trecut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea