Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 17.00, SCM „U” Craiova – Volei Alba-Blaj *În marş spre o nouă victorie, în Bănie…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultima etapă a turului Diviziei A 1 aduce pentru frumoasa echipă din „Mica Romă” o deplasare în Oltenia, Volei Alba-Blaj clasându-se pe un onorant loc doi în ierarhie, cu 27 de puncte (9 succese, o singură înfrângere), în urma campioanei Ştiinţa Bacău. În faţa „armadei” lui Gajic va sta SCM „U” Craiova (poziţia a 6-a, 15 puncte, 5 victorii), însă blăjencele nici nu concep să nu-şi treacă pe răboj a 6-a victorie consecutivă, într-o cursă remarcabilă spre performanţă în voleiul feminin. Partida se dispută luni, 9 decembrie, de la ora 17.00 şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2. „Pentru noi, fiecare examen este unul serios. Într-adevăr traversăm un moment bun, dar este imporatant atât pentru club, cât şi pentru jucătoare să ne păstrăm capul pe umeri şi să menţinem acest ritm. Doar de prestaţia proprie depinde soarta jocului şi am încredere în echipă. Dacă evoluăm serios ar trebui să nu existe probleme şi implicit să ne adjudecăm toate punctele, fără set pierdut”, a declarat antrenorul Branko Gajic, ce n-a mai pierdut din etapa a 5-a, în 3 noiembrie, acasă cu Dinamo.

*Din nou revederi

După Alice Kapelovies (Tomis Constanţa) şi Laura Mastahac (Unic Piatra Neamţ), alte două foste echipiere, Oana Duţă şi Alina Covrig vin la rând în calitate de adversare, echipă care a învins la CSM Lugoj şi CSM Bucureşti. Nu va fi însă ultimul joc al anului, întrucât în 14 decembrie este programată prima rundă din retur, un nou joc extern, dar la Iaşi, prilej cu care stagiunea se va întrerupe campionatul timp de o lună, până în 18 ianuarie 2014, când în Sala „Timotei Cipariu” va poposi Ştiinţa Bacău.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea