Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 17.00, în Sala “Timotei Cipariu” Volei Alba-Blaj – CSM Târgovişte, în finala mare a campionatului! *Echipa din “Mica Romă” are şansa să câştige un titlu istoric!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Revelionul poate fi sărbătorit la Blaj în luna aprilie, dacă echipa din “Mica Romă” va câştiga titlul naţional! Volei Alba-Blaj joacă luni, de la ora 17.00, în Sala „Timotei Cipariu” a treia partidă din finala mare a campionatului național de volei. FVolei Alba Blaj-CSM Bucuresti semifinala II 57etele lui Darko Zakoc conduc cu 2-0 în fața formației CSM Târgoviște, iar dacă vor învinge, vor câștiga titlul, intrând în istoria județului Alba. Volei Alba-Blaj este foarte aproape să devină regina voleiului românesc după cele două victorii de senzație realizate în primele meciuri pentru medaliile de aur.
În jurul acestui meci, interesul este enorm în municipiul blăjean, așteptându-se ca Sala „Timotei Cipariu” să fie luată cu asalt de spectatorii dornici să trăiască momente unice. Organizatorii vor permite accesul fanilor începând cu ora 15.00, iar suporterii sunt invitați să asiste la meci îmbrăcați în culorile „roșu” și „alb”. Finala mare are prevăzută la Blaj încă două întâlniri, astăzi şi mâine (dacă mai e nevoie), în “Mica Romă” jucându-se partide istorice pentru sportul din judeţ. „Sunt culorile oficiale ale municipiului Blaj, dar și culorile oficiale ale Clubului Sportiv Volei Alba Blaj, mândria sportivă a municipiului Blaj și a județului Alba!”, este anunțul reprezentanților echipei din localitatea cu numai 20.000 de locuitori, aflată la un pas de trofeul suprem în întrecerea internă. Dacă Blajul îşi va adjudeca titlul, implicit ar fi sigură de participarea în Champions League.
*Darko Zakoc – omul trofeelor
Înființată în 2011, Volei Alba-Blaj mai trebuie să câștige unul din cele două jocuri de pe teren propriu (luni și marți) pentru a realiza o performanță remarcabilă: adjudecarea titlului, ce va fi sărbătorit în fața propriilor suporteri. „Sunt sigur că CSM Târgovişte nu va veni la Blaj resemnată. Nu au foarte multe de pierdut aşa că vor da totul pe teren şi de aceea trebuie să fim pregătiţi să dăm replica potrivită, lucru cu atât mai greu cu cât cele două echipe nu mai au secrete. Aşteptam alături de noi pe toţi cei care ne-au fost alături pe parcursul întregului an. E un moment istoric care trebuie trăit împreună cu toţi cei din Blaj, cu toţi cei din Alba”, a declarat antrenorul Darko Zakoc. Tehnicianul sârb deţine o carte de vizită impresionantă, având în palmares 15 campionate câştigate (dintr-un total de 21 de finale), dar şi alte 12 cupe.
*Sărbătoare şi spectacol în Sala “Timotei Cipariu”
Astăzi, în Sala “Timotei Cipariu”, una care, cu siguranţă se va dovedi neîncăpătoare, ţinând cont de interesul enorm din jurul acestui meci, vor fi prezenţi şi 10 soldaţi romani ai Legiunii a XIII-a Gemina (Garda Romană) din Alba Iulia, care vor oferi câteva momente de delectare, înainte de startul confruntării. Deocamdată, oficialii clubului au amânat organizarea altui spectacol, până la aflarea deznodământului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea