Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 17.00, ACS Dumbrăvița – Industria Galda de Jos | Misiune imposibilă, sau… puncte externe?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos nu se regăsește în startul acestui sezon, în care elevii lui Paul Ciucă au strâns doar o victorie în cele 5 etape scurse, clasându-se pe antepenultima poziție din clasamentul Seriei a 4-a.

Succesul de la Ocna Mureș a fost urmat de un 0-3 pe teren propriu cu liderul Șoimii Lipova, grupare ce defilează până în prezent. Și pe găldenii nu-i așteaptă o misiune facilă astăzi, la ora 17.00, o deplasare la Dumbrăvița, pe Stadionul “Ștefan Dobay”, pentru un duel cu nou-promovata clasată pe treapta a treia a podiumului (10 puncte). Echipa lui Sorin Bălu are, cu excepția acelui 2-7 de la Lipova, un parcurs remarcabil, anunțându-se o forță a seriei vestice, CS Ocna Mureș simțind aceasta pe propria piele în urmă cu trei săptămâni, un 1-7 umilitor.

De parcă nu i-ar fi fost de ajuns această zestre sărăcăcioasă, antrenorul Paul Ciucă se confruntă și cu o adevărată criză de efectiv înaintea deplasării în Banat: Frențiu – accidentat, Cernea – suspect de recidivă (va efectua un control medical mai amănunțit), Gergely (răcit), Apetri (la serviciu), Puha (la serviciu, încearcă să se învoiască). “Misiune aproape imposibilă, dar dacă Tom Cruise a scăpat cu viață în film, poate reușim și noi în viața reală, că uneori viața bate filmul, nu-i așa? Oricum ne vom bate cu toate armele de care dispunem în acest moment”, este mesajul antrenorului Paul Ciucă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea