Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 16.30, pe Stadionul “Soda”: CS Ocna Mureș – CSM Slatina, în play-off-ul Cupei României, un meci pentru istorie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, de la ora 16.30, pe Stadionul “Soda”, în play-off-ul Cupei României, se dispută un meci pentru istoria localității saline, CS Ocna Mureș – CSM Slatina.

Iar amfitrionii merită toate felicitările pentru parcursul din actuala ediție a competiției “KO”, una cu un nou format, ajungând la un singur joc de accederea în primele 24 de echipe din țară la acest nivel (vor urma 4 grupe a câte 6 echipe).

Oltenii au promovat în vară pe a doua scenă și se clasează pe locul al 10-lea după 7 etape. Sub comanda lui Dan Oprescu, fostul selecționer al “tricolorilor” Under 19, CSM Slatina a legat două victorii consecutive (ultima, în 17 septembrie, 1-0 în deplasare cu Metaloglobus) și este cu gândul mai mult la confruntările de pe a doua scenă (evoluează duminică, la Brașov). În această perioadă divizionara secundă a avut doi jucători convocați la loturile naționale: fundașul Ionuț Mitran (Under 20) și mijlocașul George Leață (la România Under 19, antrenor Alexandru Pelici, meci decisiv ieri cu Austria), în condițile în care apărătorul stânga Aleandru Dinu (Under 19) este accidentat.

*Dan Roman: “Deja am scris istorie”

Dan Roman (36 de ani), antrenorul jucător al gazdelor (locul 6 în Seria 9 din Liga 3), a trăit în urmă cu un deceniu (aprilie 2012) experiența unei semifinale din Cupa României Gaz Metan Mediaș – Dinamo (dublă manșă, 0-1, 2-1, “câinii” s-au calificat grație golului din deplasare).

“Pe noi prea puțin ne interesează adversarul, ce jucători va folosi. La urma urmei vorbim despre o divizionară secundă, iar simplul fapt că întâlnim o echipă din Liga 2 reprezintă foarte mult. Să trecem și de CSM Slatina, să ajungem în grupe, ar fi ceva fantastic. Băieții merită așa ceva pentru că deja am scris istorie, într-un timp atât de scurt să realizăm asemenea performante pentru noi și club. Și pentru mine, care abia mi-am început cariera, ar fi o lovitură de imagine ca antrenor”, a precizat “principalul” ocnamureșenilor, ce nu poate conta, din motive medicale, pe M. Țăranu și Al. Kiraly.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea