Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, în Sala „Florin Fleşeriu” începe barajul: HC Argeş – CSU Suceava (ora 17.00) şi CSM Călăraşi – CS Caraş (ora 19.00)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş va găzdui în această săptămână turneul de baraj la handbal masculin pentru promovarea în Liga Naţională. În urma tragerii la sorţi din această dimineaţă, ordinea jocurilor este următoarea:

*joi, 29 mai, ora 17-00: HC Argeş Piteşti – CS Universitar Suceava; ora 19.00: CSM Călăraşi – CS Caraş Severin;

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*vineri, 30 mai, ora 17.00: CS Universitar Suceava – CS Caraş Severin; ora 19.00: HC Argeş Piteşti – CSM Călăraşi;

*sâmbătă, 31 mai, ora 11.00:  CSM Călăraşi – CS Universitar Suceava; ora 13.00: CS Caraş Severin – HC Argeş Piteşti.

Competiţia se va desfăşura joi, 29 mai şi vineri, 30 mai (de la orele 17.00 şi 19.00), respectiv sâmbătă, 31 mai, de la orele 11.00 şi 13.00.

Participă 4 formaţii, CS Caraş Severin (locul 11 în Liga Naţională), CS Universitar Suceava (locul 12 în elită), CSM Călăraşi (locul doi în Seria A din Divizia A) şi HC Argeş Piteşti (locul doi în Seria B din Divizia A, colegă cu Voinţa Savini Due Sebeş, ce a terminat pe poziţia a 4-a). Primele două clasate vor accede în elită.

*Fetele, de luni la Sibiu

HC Alba Sebeş se bate între 2 şi 4 iunie, la Sibiu, în barajul pentru promovarea În Liga Naţională cu CSM Ploieşti şi Neptun Constanţa (ultimele clasate în primul eşalon) şi divizionara secundă Handbal Municipal Buzău. Conjudeţenele vor avea alături în cele trei meciuri de foc în jur de 100 de suporteri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea