ASTĂZI: Grevă la Protecția Consumatorului Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu. Nemulțumiri privind salarizarea

”Ca urmare a unei decizii spontate a funcţionarilor publici din cadrul CRPC RC Brașov, respectiv Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, s-a hotărat declanșarea unui protest spontan astazi, 7 iunie 2016, între orele 12.00-13.00”, anunță reprezentanții comisariatului.

Ei precizează că acțiunea are menirea de a atrage atenția asupra salarizării inacceptabil de mici a funcţionarilor publici din cadrul instituţiei și a discordanțelor extrem de mari care exista pe plan salarial între aceştia si ceilalţi funcţionar publici cu atribuţii similare.

Elit ELIT

”Nemulţumirea actuala vine in contextul in care in aceste zile se ia in discuţie o eventuala aliniere a salariilor funcţionarilor publici din cadrul ANPC cu cele ale funcţionarilor publici din alte institutii cu atribuţii similare, lucru care a ceeat de-a lungul timpului o ampla nemulţumire. Precizam ca aceasta manifestare a nemulţumirilor funcţionarilor publici din cadrul CRPC RC Brasov de astazi nu va perturba activitatea instituţiei si, cu toate acestea, ne cerem scuze tuturor consumatorilor pentru aceasta situatie si le mulţumim pentru intelegere. In cazul in care semnalul de alarma pe care-l tragem astazi nu va avea nici un efect, nici de aceasta data, atragem atentia ca aceasta acţiune este un prim pas pentru manifestări ulterioare mult mai ample, in conformitate cu prevederile legale”, se mai arată în comunicatul de presă semnat de reprezentantul sindical Iuliu Dirstaru.

La CJPC Alba, 10 funcționari, inclusiv șeful comisariatului – Emil Nistor, și-au dat acordul pentru declanșarea protestului la nivel local.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

dana 8 iunie 2016 at 11:20

OPC nu isi face treaba cum ar trebui…. sa fim seriosi, daca ar fi oameni dedicati s-ar auto sesiza in multe cazuri!

Comentariile sunt oprite