Rămâi conectat

Ştirea zilei

ASTĂZI: Grevă la Protecția Consumatorului Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu. Nemulțumiri privind salarizarea

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Ca urmare a unei decizii spontate a funcţionarilor publici din cadrul CRPC RC Brașov, respectiv Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, s-a hotărat declanșarea unui protest spontan astazi, 7 iunie 2016, între orele 12.00-13.00”, anunță reprezentanții comisariatului.

Ei precizează că acțiunea are menirea de a atrage atenția asupra salarizării inacceptabil de mici a funcţionarilor publici din cadrul instituţiei și a discordanțelor extrem de mari care exista pe plan salarial între aceştia si ceilalţi funcţionar publici cu atribuţii similare.

”Nemulţumirea actuala vine in contextul in care in aceste zile se ia in discuţie o eventuala aliniere a salariilor funcţionarilor publici din cadrul ANPC cu cele ale funcţionarilor publici din alte institutii cu atribuţii similare, lucru care a ceeat de-a lungul timpului o ampla nemulţumire. Precizam ca aceasta manifestare a nemulţumirilor funcţionarilor publici din cadrul CRPC RC Brasov de astazi nu va perturba activitatea instituţiei si, cu toate acestea, ne cerem scuze tuturor consumatorilor pentru aceasta situatie si le mulţumim pentru intelegere. In cazul in care semnalul de alarma pe care-l tragem astazi nu va avea nici un efect, nici de aceasta data, atragem atentia ca aceasta acţiune este un prim pas pentru manifestări ulterioare mult mai ample, in conformitate cu prevederile legale”, se mai arată în comunicatul de presă semnat de reprezentantul sindical Iuliu Dirstaru.

La CJPC Alba, 10 funcționari, inclusiv șeful comisariatului – Emil Nistor, și-au dat acordul pentru declanșarea protestului la nivel local.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea