Rămâi conectat

Sport

Astăzi, de la ora 19.00, la Tg. Mureș, Volei Alba Blaj – PAOK Thessaloniki, în returul optimilor de finală ale Cupei CEV

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Tg. Mureș, Volei Alba Blaj abordează returul dublei cu PAOK Thessaloniki din cadrul optimilor de finală ale Cupei CEV la adăpostul victoriei cu 3-1 din Grecia.

Reprezentanta României are nevoie de adjudecarea a două seturi pentru a pătrunde în primăvara europeană, respectiv în sferturile de finală ale celei de-a doua întreceri continentale ca importanță, unde o așteaptă învingătoarea dintre Volero Le Cannet și VK UP Olomouc (Cehia), în tur echipa din Franța câștigând cu 3-0.

Echipa din “Mica Romă” are 15 victorii din tot atâtea meciuri în această toamnă, în 4 competiții diferite, în vreme ce PAOK a pierdut în weekend derby-ul cu Panathinaikos Atena (scor 1-3), care s-a distanțat astfel în ierarhia din Grecia.

„Suntem încrezători că ne vom califica, avem prima șansă după victoria din meciul tur, mai ales că acum cunoaștem și mai bine adversarul. Nu va fi ușor, trebuie să rămânem concentrați și atenți ca și până acum, dar la Târgu Mureș vrem să încheiem ceea ce am început la Salonic”, a punctat antrenorul Stevan Ljubičić, ce are întregul lot la dispoziție, inclusiv Jovana Kocić (accidentată în disputa de Cupa României de la Mioveni).

*Penultimul test al anului

Formația din Alba revine cu acest prilej, după 9 luni, la Tg. Mureș, ultimul meci disputat aici fiind finala Cupei Challenge, în martie, 0-3 cu Sistem9 Yesilyurt Istanbul (disputa din optimi cu Vasas Obuda Budapesta a avut loc la Sibiu). Va fi primul joc european pe teren propriu în care blăjencele vor avea alături fanii. Clubul va organiza deplasarea gratuită pentru suporteri, cei interesați sunt obligați să prezinte certificatul verde COVID (condiție necesară), iar plecarea va avea loc astăzi, la ora 16.30, din fața Primăriei municipiului Blaj. După această confruntare continentală, pentru Volei Alba Blaj mai rămâne de disputat derby-ul extern cu campioana CSM Târgoviște (luni 20 decembrie, ora 17.00, în direct la TVR 3). Gruparea de lângă Turnul Chindiei a învins 3-2 la Lugoj în ultima etapă a Diviziei A1 și este la 5 puncte în spatele Blajului ce are maximum de puncte după 10 runde.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea