Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, de la 21.45, Steaua va întâlni Chelsea în grupele Ligii Campionilor. Nicuşor Stanciu optimist înainte de meci

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această seară, de la ora 21.45, Steaua lui Nicuşor Stanciu va întâlni pe Chelsea pentru a treia oară în acest an, în al doilea meci din grupele Ligii Campionilor. Meciul de pe Arena Naţională din Bucureşti este extrem de important pentru ambele echipe care vin după înfrângeri, în prima etapă.

Stanciu a reuşit să înscrie cu Legia şi a deschis drumul Stelei spre calificarea în grupele Ligii. În ultima etapă de campionat albaiulianul a spart gheaţa şi în Liga 1 şi marcat în victoria cu Poli Timişoara acesta fiind şi autorul pasei de gol la reuşita lui Piovaccari. După evoluţiile foarte bune din ultimele meciuri, Stanciu i-a luat faţa celuilalt puşti talentat Gabi Iancu.

Aflat în mare formă, albaiulianul Nicuşor Stanciu a declarat pentru Dolce Sport că este un meci extrem de important şi că este încântat de faptul că Steaua Bucureşti a ajuns să îşi măsoare forţele cu o astfel de echipă. Acesta a mai spus că are încredere mare în forţa echipei şi era optimist cu 24 de ore înaintea disputei.

„Eu spun că Nicuşor Stanciu s-a impus categoric în echipa Stelei după evoluţia din ultimele meciuri. În partida contra Timişoarei a fost cel mai bun om din teren, a scos un penalty, după care a luat mingea şi a marcat fără probleme. Eu l-am folosit pe toate posturile pentru a se impune şi pentru a se acomoda la orice echipă. Şi acum, pe cei mici, pe care îi văd mai talentaţi îi pun să joace pe mai multe posturi. Dacă va face şi astăzi un meci bun, eu cred că Piţurcă îl va convoca în dubla României”, a declarat fostul antrenor al lui Nicuşor Stanciu de la Unirea Alba Iulia, Alexandru Kalanyos.

Meciul va fi transmis de Digi Sport 1, Dolce Sport şi TVR 1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea