Rămâi conectat

Actualitate

Asociația Pro Infrastructură critică desemnarea lui Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor: O ciorbă proastă, reîncălzită, asta este propunerea guvernului la Transporturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Pro Infrastructură critică desemnarea lui Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor: O ciorbă proastă, reîncălzită, asta este propunerea guvernului la Transporturi.

În primăvara lui 2018, după o serie de ploi mai serioase, DNCB Centura București se inundă. Tronsonul din imagine (A1-DN7) a fost „inaugurat” în august 2017 de Răzvan Cuc, fără stratul final de asfalt, cu marcaje provizorii, lucrări în desfășurare și utilaje pe carosabil!

„Doar animăluțele sunt adăugate de noi, apa este din realitate, la fel ca prostia infinită a „responsabililor” care ne „conduc”, scrie pe pagina de facebook a Asociației.

Comitetul Executiv Naţional al PSD l-a validat, la 19 februarie 2019, pe deputatul Răzvan Cuc pentru funcţia de ministru al Transporturilor, a anunţat, la finalul şedinţei, premierul Viorica Dăncilă.

În cadrul alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016, Răzvan Cuc a fost ales deputat din partea Partidului Social Democrat în circumscripţia electorală nr. 19 Giurgiu. Este membru al Comisiei pentru transporturi şi infrastructură a Camerei Deputaţilor. A fost vicepreşedinte al acestei Comisii în perioada 21 decembrie 2016-februarie 2017, conform site-ului www.cdep.ro.

Din decembrie 2018, este preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

La 3 ianuarie 2017, a fost propus ministru al Transporturilor, fiind învestit în funcţie la 4 ianuarie 2017. La 14 iunie 2017, şi-a înaintat demisia din funcţie, alături de majoritatea membrilor Cabinetului Grindeanu. La 21 iunie 2017, Guvernul Grindeanu a fost demis prin Moţiune de cenzură.

Alexandru-Răzvan Cuc a fost propus, la 28 iunie 2017, ministru al Transporturilor în guvernul Mihai Tudose, fiind învestit în funcţie la 29 iunie 2017. A deţinut acest portofoliu până la 12 octombrie 2017.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea