Armando Popescu – manager general la Unirea Alba Iulia | Mihai Manea nu dorește să fie “sperietoare” pentru Adrian Bicheși!

De o săptămână vehiculată în lumea fotbalului județean, implicarea lui Armando Popescu la Unirea Alba Iulia s-a lămurit ieri după-amiază, când fostul finanțator al Performanței Ighiu a devenit manager general al clubului din Cetatea Marii Uniri.

Deocamdată sub comanda lui Adrian Bicheși au ajuns doi jucători ai Performanței Ighiu, portarul Rareș Sporea (n. 1998) și fundașul Darius Petruse (n. 2000), ambii eligibli în stagiunea viitoare la capitolul juniori, dar colaborarea poate include și alți jucători care ar veni dinspre Performanța Ighiu spre gruparea din Cetatea Marii Uniri, nume precum Cordoș, Zsigmond, E. Crișan (în recuperare după intervenția chirurgicală), Cl. Marcu, sau chiar Hidișan.

*Armando Popescu, mesaj radical pentru jucători!

Am venit la Unirea Alba Iulia pentru a obține rezultate și nu voi fi niciun moment de acord să plătesc prezența și nu rezultatele! Sunt total dezamăgit de ce am văzut în această perioadă la Unirea și mă refer la prestațiile din jocurile de verificare. Unii jucători trăiesc din amintiri, iar alții se mulțumesc cu faptul că poartă pe tricouri emblema unui club de tradiție. Le transmit jucătorilor să se trezească rapid, pentru că altfel va curge sânge, dacă trebuie”, a spus Armando Popescu.

*Manea nu vrea director tehnic

Proaspăt absolvent al cursurilor pentru Licența A (al 4-lea din promoție, cu nota 8,58), antrenorul Mihai Manea nu știe ce echipă va pregăti în campionatul viitor. Soarta Performanței Ighiu, echipa cu care a încheiat campionatul trecut pe ultima treaptă a podiumului Seriei a 5-a, încă nu este clară, iar chiar dacă gruparea ighiană va continua, viitorii investitori îl agrează pe Adorian Himcinschi.

Recunoscut drept un apropiat al lui Armando Popescu, cu care a colaborat în ultimii doi ani și jumătate, la Șurianu Sebeș (Liga a IV-a) și Performanța Ighiu (Liga a 3-a), Mihai Manea nu acceptă să fie “sperietoare” pentru Adrian Bicheși, actualul principal al “alb-negrilor”, care își prelungise contractul înainte ca Armando Popescu să cocheteze cu Unirea Alba Iulia. În discuțiile între părți s-a vehiculat și o posibilă funcție de director tehnic pentru Mihai Manea, pe care însă acesta a refuzat-o. “Nu este corect acest lucru, ca Adrian Bicheși să se simtă mereu amenințat”, a comentat Mihai Manea, care deocamdată este în “stand-by”.

Dan HENEGAR

7 Comentarii

Albania 2 august 2018 at 9:03

Deci anul viitor isi va cauta din nou echipa domnul MANAGER GENERAL!
Deci pt mine si grupul meu de prieteni venitul la stadion e istorie. Pana acum nu erau rezultate, dar jucau prietenii mei, acum va fi circ cu acest pseudo-finantator!

Gogu 2 august 2018 at 9:45

Cred ca era imposibil de facut o echipa de conducere mai dezastruoasa decat Armando si Dascalescu.Poate daca il cooptau si pe Traian Rusu de la Ighiu “invincibilitate era asigurata”.Doamne ce vremuri traim,pe mainile cui a ajuns aceasta echipa atat de iubita…..

Albania 2 august 2018 at 10:06

Auzi ca va curge sange. Pai ba Armando tu ai mers in vestiar si ai supus la vot daca sa fie sanctionat sau nu Fetita si tu spui ca va curge sange? Domnule Armando trezeste-te!

Rzv 2 august 2018 at 14:44

Vezi ca tu sti c am multe…

Iefineala si prostie 2 august 2018 at 15:26

Acest “pacalici” se plimba de trei ani peste tot prin judet pentru reclama….E incredibil cine ajunge la Unirea Alba Iulia…

Dan 2 august 2018 at 17:53

Stai liniștit ca și cine a fost înainte nu sunt mai buni.

Romanul 2 august 2018 at 16:27

Bipolar!!! Baiatul asta Armando are ceva probleme, daca i se studiaza putin comportamentul puteti vedea ca primul cuvant din comentariu i se potriveste! La Ighiu acum doua saptamani urla ca este clubul lui , acum a renuntat la acel club…. intre timp s-a mai dus pe la Hunedoara … cum ca el are antrenor si jucatori… a avut de gand sa fie mare finantator si pe la Cugir….. ca mai apoi sa il vedem MG la Unirea!! Sa aiba Unirea soarta Sebesului si a Ighiului?!!! Doar ca TATAL smecherilor din Alba- Dascalescu nu va fi asa usor de dus de nas!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...