Rămâi conectat

Sport

Armando Popescu – manager general la Unirea Alba Iulia | Mihai Manea nu dorește să fie “sperietoare” pentru Adrian Bicheși!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De o săptămână vehiculată în lumea fotbalului județean, implicarea lui Armando Popescu la Unirea Alba Iulia s-a lămurit ieri după-amiază, când fostul finanțator al Performanței Ighiu a devenit manager general al clubului din Cetatea Marii Uniri.

Deocamdată sub comanda lui Adrian Bicheși au ajuns doi jucători ai Performanței Ighiu, portarul Rareș Sporea (n. 1998) și fundașul Darius Petruse (n. 2000), ambii eligibli în stagiunea viitoare la capitolul juniori, dar colaborarea poate include și alți jucători care ar veni dinspre Performanța Ighiu spre gruparea din Cetatea Marii Uniri, nume precum Cordoș, Zsigmond, E. Crișan (în recuperare după intervenția chirurgicală), Cl. Marcu, sau chiar Hidișan.

*Armando Popescu, mesaj radical pentru jucători!

Am venit la Unirea Alba Iulia pentru a obține rezultate și nu voi fi niciun moment de acord să plătesc prezența și nu rezultatele! Sunt total dezamăgit de ce am văzut în această perioadă la Unirea și mă refer la prestațiile din jocurile de verificare. Unii jucători trăiesc din amintiri, iar alții se mulțumesc cu faptul că poartă pe tricouri emblema unui club de tradiție. Le transmit jucătorilor să se trezească rapid, pentru că altfel va curge sânge, dacă trebuie”, a spus Armando Popescu.

*Manea nu vrea director tehnic

Proaspăt absolvent al cursurilor pentru Licența A (al 4-lea din promoție, cu nota 8,58), antrenorul Mihai Manea nu știe ce echipă va pregăti în campionatul viitor. Soarta Performanței Ighiu, echipa cu care a încheiat campionatul trecut pe ultima treaptă a podiumului Seriei a 5-a, încă nu este clară, iar chiar dacă gruparea ighiană va continua, viitorii investitori îl agrează pe Adorian Himcinschi.

Recunoscut drept un apropiat al lui Armando Popescu, cu care a colaborat în ultimii doi ani și jumătate, la Șurianu Sebeș (Liga a IV-a) și Performanța Ighiu (Liga a 3-a), Mihai Manea nu acceptă să fie “sperietoare” pentru Adrian Bicheși, actualul principal al “alb-negrilor”, care își prelungise contractul înainte ca Armando Popescu să cocheteze cu Unirea Alba Iulia. În discuțiile între părți s-a vehiculat și o posibilă funcție de director tehnic pentru Mihai Manea, pe care însă acesta a refuzat-o. “Nu este corect acest lucru, ca Adrian Bicheși să se simtă mereu amenințat”, a comentat Mihai Manea, care deocamdată este în “stand-by”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea