Rămâi conectat

Sport

Argentina şi Nigeria s-au calificat în faza superioară a Campionatului Mondial din Brazilia 2014

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

America de Sud şi Africa au mai trimis astăzi două formaţii în optimile Campionatului Mondial de Fotbal 2014. Argentina şi Nigeria au ocupat primele două locuri ale Grupei F, urmând ca în această seara să îşi cunoască adversarele, dintre Franţa, Ecuador sau Elveţia.

Argentina, cu un Messi senzaţional a câştigat Grupa F cu maximum de puncte, după victoria de azi, scor 3-2 (2-1) reuşită în faţa Nigeriei. Un lucru extrem de interesant este faptul că Leo Messi a reuşit 4 din cele 6 goluri ale Argentinei, un gol fiind marcat în proprie poartă de bosnieci în primul meci, iar un altul de către un coleg al argentinianului. În cealaltă partidă, Bosnia Herţegovina a părăsit cu onoare acest turneu, reuşind să învingă Iranul, scor 3-1 (1-0). Iată cum arată clasamentul Grupei F:

1. Argentina 9 p. (6-3); 2. Nigeria 4 p. (3-3); Bosnia 3 p. (4-4); 4. Iran 1 p. (1-4)

Iranul a fost foarte aproape să rămână niciun gol marcat la acest mondial, însă înainte cu 10 minute de finalul partidei cu Bosnia, asiaticii au punctat şi au plecat acasă „cu fruntea sus” cum a declarat antrenorul echipei Carlos Queiroz înainte de partidă.

De la ora 23.00 vom avea parte de următoarele dueluri: Ecuador – Franţa; Honduras – Elveţia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea