Arest prelungit cu încă 30 de zile pentru Nicolae Drăgoi, recidivistul care a tâlhărit o tânără în scara blocului M4 din Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Drăgoi Nicolae Tiberiu, recidivistul care a tâlhărit, în 17 noiembrie 2018, o tânără într-o scară de bloc din Alba Iulia va fi cercetat, în continuare, în stare de arest preventiv. Judecătoria Alba Iulia, în 8 ianaurie, respectiv Tribunalul Alba în 10 ianuarie, au decis prelungirea mandatului de arestare emis pe numele inculpatului.

Acesta a solicitat plasarea în arest la domiciliu, însă jduecătorii au respins cerereea.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

”Constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului Dragoi Nicolae Tiberiu dispusă prin încheierea din 20.11.2018, emisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, în dosarul nr. 8030/1763/2018, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile. Respinge ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive formulată de către inculpat”, se precizează în minuta deciziei de la Judecătorie.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Inculpatul aflat în arest preventiv riscă până la 12 ani de închisoare. Potrivit anchetatorilor, în timp ce aşteptau ascensorul din scara blocului M4 de pe bd. 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, inculpatul i-a aplicat cu brutalitate victimei în vârstă de 20 ani o lovitură cu pumnul în zona feţei, victima a căzut pierzându-şi cunoştinţa. I-a sustras tinerei telefonul mobil marca Samsung Galaxy J5 şi portofelul în care avea cartea de identitate, permisul de conducere, un card bancar şi suma de 400 lei, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de aproximativ 1.500 lei.

CITEȘTE ȘI: Video ȘOCANT/ UPDATE/ Fată tâlhărită în scara unui bloc din M-uri, la Alba Iulia!!! Politițiștii fac investigații pentru identificarea autorului. Autorul atacului a fost prins

Bărbatul a fost prins după 2 zile, în 19 noiembrie, după ce în mediul online a apărut un video care surprinde momentul agresiunii. Reţinerea lui Drăgoi Nicolae (33 ani) s-a produs după circa 3 ore de la apriţia filmului video. Ulterior acesta a fost arestat preventiv. Denisa Sava a ajuns după câteva ore de la comiterea agresiunii la spital, fără să îşi mai amintească ce s-a întâmplat în ziua respectivă. A fost internată timp de câteva zile.

Drăgoi Nicolae a fost condamnat în mai multe dosare penale pentru comiterea de infracţiuni grave, atât în România, cât și în Grecia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei