Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Arena Alba Iulia – Unirea Floreşti, în Cupa României

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Arena Alba Iulia, nou-promovată în Liga a IV-a, va întâlni în etapa a 3-a a Cupei României pe FCM Turda, miercuri, 15 august, de la ora 17.30, pe stadionul „Dacia” din Mihalţ. Neînvinsă de la înfiinţare, în vara anului precedent, formaţia pregătită de Ovidiu Barna a mai întrecut în această competiţie alte două divizionare terţe, Gloria Arad (1-0) şi CFR Simeria (neprezentare).
Unirea Floreşti (în fapt FCM Turda, dar încă nu s-au făcut modificările în ceea ce priveşte denumirea clubului) a depăşit în precedentul tur (1-0 în deplasare) de AS MS Tg. Mureş, echipă ce a eliminat anterior CS Zlatna. Condusă de ex-uniriştii George Ciorceri şi Marcel Rusu, gruparea clujeană va fi colegă în seria a 5-a cu Europa Alba Iulia în campionatul viitor. Turdenii au adus jucători importanţi în această vară, Tilincă, Grigoroşcuţă, M. Morar (fost la CS Zlatna), obiectivul fiind promovarea în eşalonul secund. „Noi încercăm să ne prezentăm onorabil, deşi dispunem de un lot restrâns numeric, şi să facem faţă pe mai multe fronturi”, a afirmat antrenorul-jucător Ovidiu Barna.
Arena Alba Iulia are parte de un program dens în următoarea perioadă: vineri, 10 august, în Supercupa AJF Alba cu Europa Alba Iulia; miercuri, 15 august, în Cupa României cu Unirea Floreşti, respectiv în week-endul viitor în prima rundă a Ligii a IV-a. Etapa a 4-a a Cupei României va avea loc în 28/ 29 august şi va reuni cele 24 de echipe calificate. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea