Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Arde Blajul! *Luni, în Sala „Timotei Cipariu” se joacă titlul național la volei feminin *Fanii sunt invitați la sala în „alb” și „roșu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba-Blaj joacă luni, de la ora 17.00, în Sala „Timotei Cipariu” a treia partidă din finala mare a campionatului național de volei.Volei Alba Blaj-CSM Bucuresti75 Fetele lui Darko Zakoc conduc cu 2-0 în fața formației CSM Târgoviște, iar dacă vor învinge vor câștiga titlul, intrând în istoria județului Alba.

În jurul acestui meci, interesul este enorm în municipiul blăjean, așteptându-se ca Sala „Timotei Cipariu” să fie luată cu asalt de spectatorii dornici să trăiască momente unice. Organizatorii vor permite accesul fanilor începând cu ora 15.00, iar suporterii sunt invitați să asiste la meci îmbrăcați în culorile „roșu” și „alb”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sunt culorile oficiale ale municipiului Blaj, dar și culorile oficiale ale Clubului Sportiv Volei Alba Blaj, mândria sportivă a municipiului Blaj și a județului Alba!”, este anunțul reprezentanților echipei din localitatea cu numai 20.000 de locuitori, aflată la un pas de trofeul suprem în întrecerea internă.

Înființată în 2011, Volei Alba-Blaj mai trebuie să câștige unul din cele două jocuri de pe teren propriu (luni și marți) pentru a realiza o performanță remarcabilă: adjudecarea titlului, ce va fi sărbătorit în fața propriilor suporteri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea