Rămâi conectat

Actualitate

Arafat, despre noul an școlar: Nu există nicio măsură stabilită, estimările specialiștilor sunt că totul va decurge „normal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Raed Arafat a declarat miercuri la Digi24 că în acest moment nu există nicio măsură stabilită cu privire la noul an școlar și că estimările specialiștilor sunt că totul va decurge „normal”.

„În septembrie e prevăzut că totul decurge normal. Nu sunt prevazute masuri în acest moment”, a spus Arafat, întrebat despre reluarea cursurilor în toamnă, după ce în semestrul doi învățământul s-a desfășurat online.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a afirmat marți seară, întrebat ce sfaturi are pentru copiii care ar putea să se întoarcă la şcoală peste câteva luni, că există un grup de lucru la nivelul Ministerului Educaţiei, în care este implicat şi vicepremierul şi alţi factori decizionali, care va pregăti măsuri pentru gestionarea începutului anului şcolar.

„Eu am spus încă de la început, ne vom gestiona perioada de vară, iar în apropierea lunii septembrie vom vedea cum prognozăm şi începutul anului şcolar. Există o comisie la nivelul Ministerului Educaţiei care pregătesc cum vor gestiona începutul anului şcolar. Noi ne adaptăm şi pregătim în acest moment tot ce înseamnă măsuri… (Sfatul este – n.r.) Cel precaut”, a explicat Tătaru.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea