Arafat, despre noul an școlar: Nu există nicio măsură stabilită, estimările specialiștilor sunt că totul va decurge „normal

Paul Voicu - Primar 2020

Raed Arafat a declarat miercuri la Digi24 că în acest moment nu există nicio măsură stabilită cu privire la noul an școlar și că estimările specialiștilor sunt că totul va decurge „normal”.

„În septembrie e prevăzut că totul decurge normal. Nu sunt prevazute masuri în acest moment”, a spus Arafat, întrebat despre reluarea cursurilor în toamnă, după ce în semestrul doi învățământul s-a desfășurat online.

ELIT

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a afirmat marți seară, întrebat ce sfaturi are pentru copiii care ar putea să se întoarcă la şcoală peste câteva luni, că există un grup de lucru la nivelul Ministerului Educaţiei, în care este implicat şi vicepremierul şi alţi factori decizionali, care va pregăti măsuri pentru gestionarea începutului anului şcolar.

„Eu am spus încă de la început, ne vom gestiona perioada de vară, iar în apropierea lunii septembrie vom vedea cum prognozăm şi începutul anului şcolar. Există o comisie la nivelul Ministerului Educaţiei care pregătesc cum vor gestiona începutul anului şcolar. Noi ne adaptăm şi pregătim în acest moment tot ce înseamnă măsuri… (Sfatul este – n.r.) Cel precaut”, a explicat Tătaru.

Mihail David - 2020

Sursa: stiripesurse.ro

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...