Rămâi conectat

Curier Județean

APEL UMANITAR: O fetiță din Oarda, în vârstă de 4 ani, are nevoie de o operație costisitoare pentru a păși cu bine în viață

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe 29 martie, Ploia Andreea Mădălina, din Oarda, împlinește 4 anișori. Patru ani de când se luptă cu o boală greu de dus, atât pentru puiul de om cât și pentru părinții dezarmați de soartă. La vârsta de 1 an și 9 luni a fost, într-un final, diagnosticată cu rahitism hipofosfatemic familial și boala Blount.

Încă de atunci radiografiile arătau o dezvoltare necorespunzătoare vârstei biologice, modificările de rahitism la membrele superioare precum și pe cele ale membrelor inferioare, sugestive pentru boala Blount: genu varum, tibia vara, metafizele distale femurale și proximale tibiale ascuțite în porțiunea medială și discret fragmentate.

Pentru că boala a avansat, părinților Andreei le-a fost indicată corecția chirurgicală. Cum costurile operației depășesc cu mult posibilitățile familiei care mai are un copilaș de crescut, venitul de bază fiind asigurat doar de tatăl care merge zilnic cu inima grea la serviciu, nu ne rămâne decât să ne arătam solidari și să contribuim și noi, cu mult, cu puțin, cu oricât. Și dacă ar fi să vândă tot ce au, 70.000 de euro tot nu ar reuși să strângă, iar timpul trece în defavoarea micuței Andreea Mădălina.

Împreună îi putem dărui un altfel de viitor, o putem ajuta să pășească drept în viață. Luna viitoare este ziua ei, nu are nevoie de păpuși sau jucării, are nevoie de șansă, noi putem fi șansa ei! Puteți dona în contul deschis pe numele tatălui, Ploia Ioan Marcel (tel:0746458423): RO66BRDE010SV49050830100, BRD Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea