Rămâi conectat

Economie

Anunț începere proiect: Achiziție tehnologie inovativă în laboratorul de tehnică dentară al SC ORAL DESIGN ALBA SRL

Andreea Ștefan

Publicat

în

Anunț de presă

Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020

Axa prioritară 2 – Îmbunatățirea competitivității întreprinderilor mici și mijloci

Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri

ORAL DESIGN ALBA SRL, cu sediul în Municipiul Alba Iulia, B-dul Revoluției 1989 nr. 23A, et. 4, judeţul Alba, derulează, începând cu 23 februarie 2021, proiectul “Achiziție tehnologie inovativă în laboratorul de tehnică dentară al SC ORAL DESIGN ALBA SRL” având cod SMIS 134515, proiect co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratie in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2014-2020 și Organismul intermediar Agenția pentru Dezvoltare Regională  Centru.

Valoarea totală a proiectului este de 1.178.793,52 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 940.678,83 lei.

Proiectul se implementează pe o durată de 32 luni, în municipiul Municipiul Alba Iulia, B-dul Revolutiei 1989, nr. 23A, et. 4, judeţul Alba,  începând cu data de 01.05.2019  până în 31.12.2021.

Obiectivul general al proiectului consta in cresterea capacitatii de productie si a competitivitatii societatii ORAL DESIGN ALBA SRL, prin achizitia de tehnologie de ultima generatie care sa ne permita pozitionarea laboratorului de tehnica dentara al societatii top 3 laboratoare de tehnica dentara din municipiul Alba Iulia.

 Informații suplimentare despre acest proiect se pot obține la sediul societății din Municipiul Alba Iulia, B-dul Revoluției 1989 nr. 23A, et. 4, judeţul Alba, la telefon 0740 686 323, sau e-mail [email protected], persoană de contact Andrea Darius Antoniu – Administrator.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea