Anunț cu privire la depunerea solicătirii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Studiu de Fezabilitate cu elemente specifice de DALI pentru obiectivul Transport ecologic în Aiud”

Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Aiud, cu sediul în localitatea Aiud, str. Cuza Vodă, nr. 1, jud. Alba, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Studiu de Fezabilitate cu elemente specifice de DALI pentru obiectivul Transport ecologic în Municipiul Aiud”, propus a fi amplasat în municipiul Aiud și localitățile componente și aparținătoare.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Alba, loc. Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7B și la sediul U.A.T. Municipiul Aiud, str. Cuza Vodă, nr. 1, în zilele de luni – joi, între orele 8:00 – 16:00 și vineri între orele 8:00 – 14:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Alba, localitatea Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7B,  jud. Alba

Birou Comunicare și Relații Publice

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...