Rămâi conectat

Sport

Antrenorul Paul Ciucă, “în cărți” pentru a prelua Unirea Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul Paul Ciucă (42 de ani) este “în cărți pentru a prelua în această vară Unirea Alba Iulia. Deja au avut loc discuții de principiu între reprezentanții clubului “alb-negru” și fostul “principal” al conjudețenei CS Ocna Mureș, care și-a dat acordul de principiu.

Conform ultimelor informații, în 18 iulie, Unirea Alba Iulia va primi un răspuns favorabil în privința rămânerii în Liga 3. Iar pentru limpezirea situației preluării clubului, reunirea, fixată inițial în 19 iulie, va fi amânată până cealaltă săptămână.

Ciucă s-a arătat deschis unei asemenea colaborări, însă pe moment tratativele s-au sistat în așteptarea limpezirii situației formației din Cetatea Marii Uniri. Vara fierbinte a AFC Unirea 1924 Alba Iulia înseamnă în primul rând concretizarea preluării de către Primăria municipiului Alba Iulia, prin intermediul CS Municipal Alba Iulia. O mutare la care se lucrează în aceste zile, în plan juridic, dar și financiar, asta dincolo de alte aspecte, cum ar fi datoriile scadente către jucători și antrenori sau penalizarea cu 10 puncte de săptămâna trecută din pricina restanțelor neachitate către Alexandru Giurgiu și Adrian Bicheși. Fostul antrenor al “Sodei dragă” este dispus să se “așeze la masă”, în cazul în care lucrurile vor avansa, așteptându-se în primul rând clarificarea situației clubului, aflarea eșalonului unde va evolua, asta dincolo de strategia pur fotbalistică (buget, transferuri etc).

Paul Ciucă este cel mai longeviv antrenor din Alba, în condițiile în care a activat neîntrerupt mai bine de 6 ani la Industria Galda de Jos, în Liga 3, până în decembrie 2020. Sezonul precedent a terminat pe locul 7 în Seria a 9-a (locul 3 în play-out), după un final dezamăgitor al sezonului: 4 înfrângeri la rând, un punct în ultimele 6 jocuri. În același context, trebuie specificat că în această vară oficialii uniriști au tatonat și pista Adrian Văsâi, însă sibianul a declinat elegant. Prezent în iunie în Slovacia la Campionatul European Under 19 cu reprezentativa României, Văsâi s-a prevalat de faptul că se afla sub contract cu Federația Română de Fotbal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea