Antrenorul ocnamureșean Adrian Radu, calificat cu România Under 16 la Campionatul European de volei feminin

Antrenorul Adrian Radu, originar din Ocna Mureș, a reușit o performanță deosebită, calificându-se cu echipa națională de volei feminin Under 16 a României la turneul final al Campionatului European!

Adrian Radu „Baghera” (49 de ani) este un produs 100 al voleiului din Ocna Mureș, centru de tradiție ce a dat jucători importanți voleiului autohton și lucrează ca antrenor la centrul juvenil de la Dinamo București.

ELIT

La Ploiești în grupa C preliminară a Campionatului European, România, cu conjudețeanul nostru la timonă, ajutat de Dorin Vărșăndan, a învins pe rând cu scorul de 3-1, formația Slovaciei, Letoniei cu 3-0 și Cehiei cu 3-2. Turneul final va avea loc în perioada 13-21 iulie, în Italia și Croația. „Multă bafta echipei naționale și ocnamureseanului nostru la turneul final! Respect „Bagheera”! Suntem mândri de tine!„, transmite Marius Stîncel. La ediţia anterioară a competiţiei continentale desfăşurată la această categorie de vârstă, în 2017, naţionala României s-a situat pe locul al şaptelea la turneul final.

FOTO: doarvolei.ro

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...