Rămâi conectat

Sport

Antrenorul ocnamureșean Adrian Radu, calificat cu România Under 16 la Campionatul European de volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul Adrian Radu, originar din Ocna Mureș, a reușit o performanță deosebită, calificându-se cu echipa națională de volei feminin Under 16 a României la turneul final al Campionatului European!

Adrian Radu „Baghera” (49 de ani) este un produs 100 al voleiului din Ocna Mureș, centru de tradiție ce a dat jucători importanți voleiului autohton și lucrează ca antrenor la centrul juvenil de la Dinamo București.

La Ploiești în grupa C preliminară a Campionatului European, România, cu conjudețeanul nostru la timonă, ajutat de Dorin Vărșăndan, a învins pe rând cu scorul de 3-1, formația Slovaciei, Letoniei cu 3-0 și Cehiei cu 3-2. Turneul final va avea loc în perioada 13-21 iulie, în Italia și Croația. „Multă bafta echipei naționale și ocnamureseanului nostru la turneul final! Respect „Bagheera”! Suntem mândri de tine!„, transmite Marius Stîncel. La ediţia anterioară a competiţiei continentale desfăşurată la această categorie de vârstă, în 2017, naţionala României s-a situat pe locul al şaptelea la turneul final.

FOTO: doarvolei.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea