Rămâi conectat

Sport

Antrenorul Gabriel Cotoară – favorit să preia CS Ocna Mureș | După retrogradarea din Liga a 3-a, schimbări pe banca tehnică la „Soda dragă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Lucrurile sunt clare pentru CS Ocna Mureș, echipă ce a retrogradat în Liga a IV-a, după numai un sezon petrecut în eșalonul terț, deși gruparea ocnamureșană spera să rămână, la cerere, în circuitul Ligii a 3-a. Retrogradarea atrage după sine modificări la nivelul băncii tehnice, în condițiile în care antrenorii Mihai Manea, George Țălnar și Petre Clep nu au mai continua colaborarea cu CS Ocna Mureș, începută în toamna trecută, ajungând la Unirea Alba Iulia! De asemenea, efectivul de jucători va suferi ample modificări, în perspectiva următorului campionat.

Am discutat cu Mihai Manea și George Țălnar și mi-au transmis că nu vor mai continua la CS Ocna Mureș. Erau la final de contract și am înțeles că au alte oferte pe care le analizează, iar pe această cale le mulțumim pentru colaborare. Căutăm soluții, suntem în tratative, în scurt timp vom anunța numele noului «principal»”, a declarat Ioan Paul, președintele grupării din orașul salin.

*Gabriel Cotoară – favorit

Conform unor surse apropiate clubului, “Soda dragă” negociază pe mai multe piste, favorit pentru ocuparea postului de antrenor principal fiind Gabriel Cotoară, sezonul trecut la Olimpia Aiud, purtându-se discuții în acest sens. Se așteaptă ca mâine, miercuri, 24 iulie, să fie anunțat numele noului antrenor, în condițiile în care există presiunea timpului, întrucât săptămâna viitoare este programată partida oficială cu Industria Galda de Jos, din cadrul Cupei României.

Astfel, pe lângă discuțiile pentru banca tehnică, oficialii ocnamureșeni au și o altă precupare în aceste zile, întărirea lotului, întrucât “roș-albaștrii” s-au despărțit de numeroși jucători, nume precum Angeru, Bedelean, Coltor, S. Șimandi, S. Culda, Hidișan sau Cl. Marcu. De asemenea, alți doi jucători, Val. Drăgan și L. Dan sunt ofertați de CS Universitatea Alba Iulia, apărătorul aiudean fiind dat drept sigur achiziționat de formația din Cetatea Marii Uniri. Precizăm că în următorul campionat CS Ocna Mureș va avea un buget cifrat la 750.000 de lei, similat celui din Liga a 3-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea