Rămâi conectat

Sport

Antrenorul Cornel Ţălnar a rămas fără echipă! Luceafărul Oradea s-a desfiinţat şi se retrage din Liga a 2-a!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Antrenorul albaiulian Cornel Ţălnar a rămas fără echipă, după ce Luceafărul Oradea, echipă ce a cucerit numai un punct din 12 posibile în Liga a 2-a a anunţat astăzi că se desfiinţează şi se va retrage din campionat. Patronul Ioan Blidaru a luat această decizie radicală, nemulţumit fiind de rezultatele total nesatisfăcătoare din startul stagiunii, abordată cu gândul promovării în Liga 1.

În consecinţă, rezultatele din aceste 4 runde vor fi anulate, iar eşalonul secund va rămâne cu numai 19 echipe. După aceste evenimente, n-ar fi exclus ca tehnicianul din Cetatea Marii Uniri să fie inclus, în timp, în proiectul fotbalistic din Cetatea Marii Uniri, divizionara terţă fiind finanţată din această vară de Mihai Oancea şi nepotul său Gicu Grozav! Afectat de această decizie este şi mijlocaşul albaiulian Paul Păcurar, ce a rămas fără echipă, în această situaţie!

*Paul Păcurar a rămas fără echipă!

Conform www.liga2.ro, în această dimineaţă, directorul executiv al clubului, Cristian Sabău, s-a prezentat în vestiar în faţa jucătorilor şi a staffului tehnic şi a comunicat decizia luată de patronul Ioan Blidaru: „Sunteţi liberi să plecaţi. Mâine să predaţi echipamentul, veţi lua ultimul salariu şi vă dăm actele să deveniţi jucători liberi de contract. Luceafărul se desfiinţează”. Vestea a şocat pe toată lumea prezentă în vestiar, Luceafărul Oradea urmând a fi retrasă din campionatul Ligii 2 după doar patru etape.

„Ni s-a transmis, azi, în vestiar că mâine ne vom primi salariul şi actele. S-a pus lacătul, azi nu am făcut antrenament. Motivul? Din cauza rezultatelor. Ni s-a spus că nu mai vrea să bage bani degeaba în echipă”, a spus, sub protecţia anonimatului, unul dintre jucătorii Luceafărului prezenţi în vestiar în momentul în care s-a comunicat desfiinţarea echipei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3. Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea