Antrenorul Călin Moldovan are o nouă echipă, AFC Hărman, după despărțirea de Metalurgistul Cugir

Antrenorul Călin Moldovan va continua să activeze în Liga a 3-a, după despărțirea recentă de Metalurgistul Cugir, urmând să pregătească începând de astăzi formația brașoveană AFC Hărman, ce activează în Seria a 5-a.

Câteva zile a stat tehnicianul brașovean după ce a plecat de la gruparea de sub Drăgana, ce l-a instalat în locul său, în cursul săptămânii trecute, pe Marius Opric. Călin Moldovan activase la Metalurgistul Cugir mai bine de trei ani și jumătate, din octombrie 2015 și revine ca antrenor în județul natal după mai bine de un deceniu. Călin Moldovan trebuie să-și rezilieze înțelegerea cu gruparea de sub Drăgana și va avea un alt obiectiv la Hărman: menținerea în eșalonul terț, la Cugir fiind vorba despre atacarea promovării în eșalonul superior.

Conform informațiilor furnizate de Monitorul Expres, Călin Moldovan a ajuns la un acord cu oficialii echipei braşovene de Liga a 3-a, iar în această după- amiază va conduce primul antrenament la Hărman. “Călin Moldovan este alegerea noastră, avem mare încredere în el că va scoate echipa din zona minată a clasamentului“, a spus Ilie Luca, directorul sportiv al AFC Hărman, pentru sursa mai sus citată. Moldovan îl înlocuieşte la cârma echipei pe Dan Bona, demis după eșecul cu CS Iernut.

După 23 de etape, AFC Hărman ocupă locul 11 în Seria 5 a Ligii 3, cu 25 de puncte, unul peste Unirea Tăşnad, echipa aflată pe poziţia a 13-a, ultima retrogradabilă, iar runda următoare întâlnește pe CFR Cluj II.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...