Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Antrenorul Alexandru Pelici (CSM Unirea Alba Iulia), după stagiul din Turcia: “Toți jucătorii au înregistrat o creștere”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul Alexandru Pelici (CSM Unirea Alba Iulia), după stagiul din Turcia: “Toți jucătorii au înregistrat o creștere”, principalul formației din Cetatea Marii Uniri trăgând concluziile la finele cantonamentului din Antalya

CSM Unirea Alba Iulia, una dintre puținele divizionare terțe care în această iarnă s-a bucurat de un stagiu extern, a încheiat cantonamentul centralizat din Antalya, pe parcursul căreia s-au disputat și 4 jocuri de verificare. Acest stagiu din Turcia a fost al doilea din această perioadă de pregătire, precedentul fiind la Alba Iulia, cu specific fizic.

Am terminat o lună de muncă intensă, cu volum mare, mulțumesc staff-ului pentru tot ajutorul, și considerăm că ambele cantonamente și-au atins pe deplin obiectivele. În Turcia am avut posibilitatea să disputăm 4 partide internaționale, cu 4 echipe din culturi fotbalistice diferite. Au fost meciuri bune, în urma cărora putem analiza și trage concluzii”, a spus antrenorul Alexandru Pelici.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Bilanț echilibrat

În Turcia, gruparea din Cetatea Marii Uniri a întâlnit în ordine pe Gremio Mauaense (Brazilia), remiză, scor 2-2; Kovo Belusa (Slovacia, liga a 3-a), victorie cu 3-0; Dila Gori (Georgia, primul eșalon), scor 1-1 și Akademiya Ontustik (Kazahstan, a retrogradat în campionatul anterior din eșalonul secund), înfrîngere, scor 0-2. Un bilanț echilibrat, cu 6 goluri marcate și 5 primite, reușite semnate de Fetița – două, Istrate, Raicea, M. Codrea și Roșu.

“Toți jucătorii au avut o creștere din toate punctele de vedere, fizic, tehnic, tactic, mental, teoretic. Am avut ocazia să lucrăm sisteme diferite de joc în condiții de pregătire foarte bune, mă refer la terenuri, cazare, masă, refacere”, a adăugat „principalul” CSM Unirea Alba Iulia, care are și regrete după stagiul din Turcia.

Ca un minus, din păcate, sunt cele două accidentări, Indrei și Frăsineanu, care i-au ținut pe cei doi departe de antrenamente și jocuri. Sperăm să-și revină în cel mai scurt timp. După revenirea în țară, trebuie să facem ultimele „retușuri”, să finisăm și să ne decidem asupra formulei cu care vom aborda primul joc”, a mai adăugat antrenorul Unirii.

Formația albaiuliană a efectuat un stagiu extern după 14 ani, precedentul fiind din postura de prim-divizionară, în 2010, tot în Turcia. Acum în 2024, în anul Centenarului clubului, formația „alb-negrilor” este în eșalonul terț, locul 6 în Seria 9 și speră într-o calificare în play-off. Debutul va fi în 9 martie, la Zlatna, cu un meci de foc, cu contracandidata Unirea Ungheni.

Foto: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea