Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Antinia Simion, din Alba Iulia, vineri, pe scena X Factor: ”Fiți alături de mine la cel mai frumos moment din viața mea”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antinia SimionAntinia Simion, din Alba Iulia, va fi prezentă, vineri, pe scena X Factor, emisiune transmisă de la ora 20.30, pe Antena 1, ea fiind selectată la proba de audiții după ce a trecut de preselecțiile organizate la Cluj-Napoca.

”Mâine (n.r. vineri, 16 octombrie) de la ora 20.30 ne întâlnim pe scena X Factor!!! Fiți alături de mine la cel mai frumos moment din viața mea”, a scris, joi, Antinia, pe rețeaua socială Facebook.

Antinia Simion speră să primească girul juriului pentru a merge în bootcamp, următoarea etapă a competiției.
Dorința tinerei de a impresiona este cu atât mai mare deoarece a fost, mereu, un fan al artistei Delia, unul dintre cei trei jurați. Din juriu mai fac parte Horea Brenciu și Ștefan Bănică Jr.

Dacă va trece de proba de audiții, susținătorii o pot vota pe aplicația X Factor România care este disponibilă pe telefoane cu sistem Android, iPhone și pe tablete Apple sau pe Google play.
Premiul cel mare al competiției este de 100.000 de euro.

Ultimul trofeu câștigat de Antinia a fost Steaua Carpaților, la Brașov, în vara acestui an, competiție la care a mai fost premiată cu locul I.

Ea a mai câștigat Trofeul Vocile Cetății, Voices, Mini Megastar sau Festivalul Internaţional „Golden Leaf” din Estonia. Un alt proiect de suflet al tinerei este piesa ”Free”, filmată în vara anului 2014.

Citește și Antinia Simion e ”finaly Free”! Videoclip inspirat din viața de zi cu zi

Antinia este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Competiția X Factor este transmisă de postul TV Antena 1 și își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea