VIDEO Antinia Simion e ”finaly Free”! Videoclip inspirat din viața de zi cu zi

Antinia Simion01Antinia Simion a filmat în această vară primul ei videoclip, la piesa ”Free”, care este, putem spune, inspirat din viața de zi cu zi a adolescentelor.

Filmarea înfățișează o poveste de dragoste între ea și un tip mai mare. Ca în orice relație, la început totul pare minunat, cei doi se plimbă cu bicicleta, aleargă prin Parcul Dendrologic, se fotografiază în Cetatea Alba Carolina lângă Statuia Obelisc și aproape se sărută. Acest lucru nu se întâmplă și într-o dimineață Antinia întoarce rama cu poza lor și alege să-și petreacă ziua cu ”fetele”. De atunci începe refrenul piesei ”Free”, sugestiv pentru starea ei, și se pare că se simte mult mai bine și sigură pe ea. Nu știm dacă despărțirea a fost cauzată de o infidelitate însă cert este că protagonista alege să petreacă momente cu prietenele în diverse locuri printre care și Club Stage.

ELIT

Piesa a fost compusă echipa Moving Records, din care fac parte Andy, Tudor și Alex. Videoclipul are peste 3 minute și 37 de secunde, iar filmarea și montajul au fost realizate de Andrei Bregar și Romulus Oprișcan.

Montajul videoclipului a fost finalizat luni, 15 septembrie, iar filmările s-au întins pe perioada a două săptămâni.

Antinia Simion este elevă în clasa a X-a a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...