Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO Antinia Simion e ”finaly Free”! Videoclip inspirat din viața de zi cu zi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antinia Simion01Antinia Simion a filmat în această vară primul ei videoclip, la piesa ”Free”, care este, putem spune, inspirat din viața de zi cu zi a adolescentelor.

Filmarea înfățișează o poveste de dragoste între ea și un tip mai mare. Ca în orice relație, la început totul pare minunat, cei doi se plimbă cu bicicleta, aleargă prin Parcul Dendrologic, se fotografiază în Cetatea Alba Carolina lângă Statuia Obelisc și aproape se sărută. Acest lucru nu se întâmplă și într-o dimineață Antinia întoarce rama cu poza lor și alege să-și petreacă ziua cu ”fetele”. De atunci începe refrenul piesei ”Free”, sugestiv pentru starea ei, și se pare că se simte mult mai bine și sigură pe ea. Nu știm dacă despărțirea a fost cauzată de o infidelitate însă cert este că protagonista alege să petreacă momente cu prietenele în diverse locuri printre care și Club Stage.

Piesa a fost compusă echipa Moving Records, din care fac parte Andy, Tudor și Alex. Videoclipul are peste 3 minute și 37 de secunde, iar filmarea și montajul au fost realizate de Andrei Bregar și Romulus Oprișcan.

Montajul videoclipului a fost finalizat luni, 15 septembrie, iar filmările s-au întins pe perioada a două săptămâni.

Antinia Simion este elevă în clasa a X-a a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea