Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Andrei Poverlovici a apelat la instanţele civile!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Criza financiară prin care a trecut FC Unirea Alba Iulia în campionatul trecut îşi vede efectele şi în prezent. Astfel, fundaşul Andrei Poverlovici, plecat gratis la începutul anului 2011 a apelat la instanţele civile pentru a-şi recupera toate drepturile salariale. Ca o premieră pentru clubul „alb-negru”, fostul component al Unirii în răstimpul 2008-2011 a dat în judecată, la Tribunalul Braşov, fosta sa echipă, solicitând achitarea restanţelor (convenţie civilă, drepturi către ITM) din perioada în care a fost angajat al SC FC Unirea 2006 SA. După mai multe termene, hotărâri judecătoreşti şi decizii la care FC Unirea a făcut recurs, în cele din urmă verdictul instanţei (motivat pe 26 august) a fost clar: divizionara secundă este obligată să plătească suma de 8316 lei drepturi salariale curente în perioada martie 2010 – ianuarie 2011 şi 3000 lei cheltuieli de judecată, însă nu a admis cererea pentru o altă sumă importantă, 26.568 drepturi băneşti din perioada iulie 2010 – ianuarie 2011. „Era firesc să apelez la acest demers, mai ales după cum s-au comportat şefii de la Unirea, în momentul când mi-am depus memoriu să devin liber de contract”, a declarat „Pove”, fost la Victoria Brăneşti până în vară şi în prezent la FC Botoşani. Există posibilitatea ca şi un alt fost unirist, Răzvan Dâlbea să-şi solicite în acelaşi mod drepturile, fotbalistul aiudean jucând „tare” în luna martie, când jocul cu Arieşul Turda a fost la un pas de neprogramare, până când aiudeanul nu şi-a primit restanţele (19.000 euro)
lO nouă investigaţie pentru Sg. Costea
Ieri, la Cluj Napoca, Sergiu Costea a efectuat o nouă investigaţie medicală pentru a afla exact gravitatea accidentării suferităe la spate în partida cu Gloria Bistriţa, când a fost nevoit să ceară înlocuirea după numai 5 minute. „Simt încă dureri, este tasată o vertebră. Nu pot să mă aplec, sau să mă îndrept firesc, în mod normal, ce să mai vorbim de antrenament. Trebuie să fac un nou examen RMN, să ştiu modalitatea de recuperare şi perioada de absenţă”, a spus fotbalistul în vârstă de 28 ani, cu siguranţă absent la confruntarea din etapa a 7-a de la Severin.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea