Ziarul Unirea

Ana Saveta Beleiu, noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC “Drumuri şi Poduri Locale Alba” SA.

Consilierii judeţeni au ales-o joi, pe Ana Saveta Beleiu (PSD) în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie SC “Drumuri şi Poduri Locale Alba” SA, al cărei acţionar unic este Consiliul Judeţean Alba.

Hotărârea stabileşte pentru Ana Saveta Beleiu o indemnizaţie lunară de şedinţă în valoare de 570 de lei brut.

ELIT

Cu excepţia consilierul PDL Gheorghe Iviniş, care nu a dorit să participe la vot, restul aleşilor judeţeni au votat în favoarea proaspătului preşedinte al CA.

Domeniu principal de activitate al DPL Alba este  constructia, întretinerea, repararea si modernizarea drumurilor si podurilor, producerea si comercializarea de mixturi asfaltice si prestarea de servicii cu utilaje si mijloace de transport auto.

Iniţial în funcţia de preşedinte al CA fusese ales avocatul Emil Antoniu Popescu (PNL), dar acesta a fost nevoit să se retragă din această poziţie.

Membrii Consiliului de Administrație al DPL Alba:

– Lucian Câmpean – PNL

– Laurențiu Alexandru Blaga – PDL

– Mihai Conțan – PDL

– Marcel Ruscă – PSD

– Saveta Ana Beleiu – PSD

– Gheorghe Cosmin Iancău – PP-DD

Cenzorii DPL Alba:

– Maria Elena Ispas – PSD

– Dorin Nistor – PDL

– Luminița Laura Gligor – PNL

Mandatul unui membru al Consiliului de Administrație durează 4 ani, iar cel al unui censor 3 ani. Indemnizaţia stabilită pentru membrii CA şi a cenzorilor este de 500 de lei/lună brut.

foto:  DPL Alba

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

1 comentariu

Status Quo 28 septembrie 2012 at 11:03

Unirea,
ce-ar fi sa ne spuneti si ce meserii au cei alesi. Hai ca nu-i greu! Nu dati niste nume dati si detaliile din spatele lor.

Nu se putea gasi in tot judetul asta si o persoana care sa nu fie membru de partid sa fie specialist si sa fie numit in CA?

NU! Nu se putea. Partidul e in tot si-n toate.

Avem explicatia de ce lucrurile merg prost peste tot unde politicul si nu competenta primeaza.

Comentariile sunt oprite