Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Ana Rodean și Mihaela Acatrinei, la Balcaniada de marș, duminică, la Atena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ana Rodean și Mihaela Acatrinei, atletele legitimate la CS Unirea Alba Iulia, vor face parte din delegația României (12 sportivi, 3 antrenori și un arbitru) care va concura duminică, 3 aprilie, la Atena, la Campionatele Balcanice de marș.

În capitala Greciei Ana Rodean va lua startul în cursa de 35 de kilometri (o anunțare a prezenței de ultima oră) iar colega sa de club în proba mai scurtă, de 20 de kilometri.

Timpul va conta foarte mult, în vederea obținerii a cât mai multe puncte pentru rankingul mondial. Scopul nostru este să realizăm rezultate care să ne permită calificarea la Campionatele Mondiale de Atletism, ce vor avea loc în iulie, în SUA. Bineînțeles că și clasarea este importantă, pentru că automat un loc mai bun aduce după sine un bonus semnificativ”, a spus antrenorul Gabriel Avram, ce va fi prezent la Atena.

Mărșăluitoarele uniriste sunt a a doua competiție internațională a anului, după ce în martie au fost prezente la Campionatul Mondial de marș din Oman (Acatrinei – cea mai bună clasare la asemenea nivel, locul 30 în proba de 20 kilometri, Rodean a abandonat din motive medicale în cursa de 35 kilometri). Peste 3 săptămâni, la Dudince (Slovacia) se va desfășura Campionatul Național de 35 kilometru marș (seniori și Under 23), întrecere unde vor fi prezente ambele atlete din Cetatea Marii Uniri. Anul trecut, în Antalya, la a 20-a ediție a Campionatelor Balcanice, în proba de 20 kilometri marș, Mihaela Acatrinei a fost pe locul al 4-lea, fiind urmată de Ana Rodean (poziția a 5-a).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea