Rămâi conectat

Sport

Ana Maria Groza – locul 9 la Grand Prix-ul Sesto San Giovanni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A 54-a ediţie a Grand Prix-ului de marş de la Sesto San Giovanni, cuprins în calendarul IAAF a reunit în proba feminină 34 de mărşăluitoare, dintre care 24 au terminat cursa. Întrecerea desfăşurată duminică, 1 mai a fost câştigată de Olga Kaniskina (Rusia, campioana olimpică, mondială şi europeană), cu timpul de o oră 29 minute şi 32 secunde, urmată de Beatriz Pasqual (Spania) – 1:30.16 şi Ines Henriques (Portugalia) – 1:30.29. Prezentă pentru a 4-a în carieră la startul grandioasei întreceri din Italia, Ana Maria Groza (antrenor Horia Ştef), mărşăluitoarea legitimată la CS Unirea Alba Iulia (dublă legitimare cu CS Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia) a încheiat traseul de 20 kilometri pe locul al 9-lea, cu rezultatul de 1:34.11, la 41 de secunde de baremul olimpic. Compatrioata sa Claudia Ştef s-a clasat pe poziţia a 5-a, cu timpul o oră 33 minute şi 7 secunde. Pe 21 mai, la Olhao (Portugalia) se va desfăşura Cupa Europei la marş, echipa României fiind formată din Claudia Ştef (CSM Craiova – CS Universitatea Reşiţa), Ana Maria Groza şi Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia – CS Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia) şi Ana Maria Greceanu (Farul Constanţa).
„Este un rezultat bun, ţinând cont de pregătirea făcută, programul încărcat şi toţi factorii implicaţi în antrenament. Sunt mulţumită, mai ales că am înregistrat un progres ca timp, raportat la precedentul concurs de Grand Prix de la Dudince”, a spus Ana Maria Groza. Viitoarea întrecere atletică se va desfăşura în perioada 7-8 mai, la Cluj Napoca, Campionatele Naţionale Universitare, la care vor participa Ana Maria Groza, Simona Suciu, Mădălina Istrate şi Ana Rodean în proba de 5 km marş, iar Alina Boholţan în proba de 3000 metri alergare (toate legitimate la CSU Alba Iulia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea