Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

„Amical” cu scandal şi nervi la Alba Iulia-n „Cetate”!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FC Unirea – FC Cisnădie a fost întrerupt în minutul 29

    Jocul de verificare de sâmbătă dimineaţa, dintre FC Unirea şi FC Cisnădie (antrenor albaiulianul Ştefan Fogoroşi) a fost întrerupt în minutul 29, la scorul de 1-0, gol semnat de D. Militaru (minutul 13). Ce s-a întâmplat de fapt? Pe un teren dificil, acoperit de zăpadă, fundaşul unirist Bogdan Bucurică a avut o „contră” cu Saucă, adversarul direct, reproşându-i intervenţiile periculoase. Bucurică l-a îmbrâncit pe sibian, acesta a căzut, a fost scânteia ca a declanşat scandalul, iar totul a degenerat într-un conflict general, o încăierare colectivă. După ce arbitrul de centru Mihai Ţâră (Alba Iulia) i-a eliminat pe cei doi fotbalişti de la care a pornit întreaga tevatură, Gheorghe Huja, preşedintele oaspeţilor (totodată viceprimarul localităţii din judeţul vecin) a decis să scoată divizionara terţă de pe teren! „E greu să eviţi contactele pe un teren acoperit cu zăpadă. Până la urmă era un antrenament util pentru ambele echipe”, a comentat Stelian Gherman, antrenorul Unirii Alba Iulia.
Până în acel moment au jucat următoarele distribuţii: lFC Unirea: Pascal – Mădularea. Schuller, Şerban, Bucurică – Cl. Oara, D. Militaru, Pleniceanu, Al. Giurgiu – S. Mureşan, Pecarov (printre alţi jucători din lot mai era Ban – Gloria Arad); lFC Cisnădie: Buduru – Savin, Câmpean, Ciobanu, Medeşan – Saucă, Grigoroşcuţă, Chimir, Siecoban – I. Szabo, P. Muntean (printre rezerve şi M. Neagu ex-Sportul Sebeş). Astăzi, FC Unirea va juca un nou meci de pregătire, de la ora 13.00, în deplasare cu Sănătatea Cluj.  (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea