Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Amendă de 800 de lei pentru doi bărbați din Sebeș surprinși de camerele de supraveghere în timp ce aruncau gunoiul pe domeniul public

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sebeșenii care decid să îşi arunce resturile menajere pe domeniul public trebuie să fie atenţi la camerele de supraveghere. Dacă vor fi surprinși, riscă sancţiuni usturătoare. Au păţit-o, zilele acestea, doi cetăţeni din Sebeș care au fost amendaţi de către poliţiştii locali.

Polițiștii locali din cadrul dispeceratului Poliției Locale Sebeș s-au autosesizat, cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere, cu privire la un nou caz de depozitare a deșeurilor pe spatiul public.

Echipa din teren a fost anunțată și s-a deplasat imediat la fața locului, pe strada Alunului, unde au fost surprinși doi cetățeni de etnie rromă golind un morman de gunoaie din caruță. Pe lângă sancțiunea complementară de a lua înapoi gunoiul, aceștia au fost amendați cu suma de 800 de lei.

[nggallery id=6780]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea