Rămâi conectat

Actualitate

AMENDĂ de 10.000 de lei pentru Kaufland Alba Iulia, din partea CJPC Alba, după ce două persoane au ajuns la URGENȚE

Ziarul Unirea

Publicat

în

AMENDĂ de 10.000 de lei pentru Kaufland Alba Iulia, din partea CJPC Alba, după ce două persoane au ajuns la URGENȚE

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Alba a amendat magazinul Kaufland din Alba Iulia cu suma de 10.000 de lei, după nereguli descoperite în zona de rotiserie-gastro.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției un mesaj în care prezintă experiența extrem de neplăcută prin care a trecut.

Cititorul a relatat faptul că a achiziționat un pui rotisat din cadrul restaurantului de tip fast-food, iar două persoane din cele trei care au mâncat din acesta au ajuns la spital, fiind diagnosticate cu toxiinfecție alimentară.

CITEȘTE ȘI: Kaufland Grill din Alba Iulia, închis după ce două persoane au ajuns la URGENȚE. Ce deficiențe au găsit inspectorii

„Inspectorii DSP Alba au participat astăzi la un control format din echipe mixte ale OPC și DSVSA Alba, în urma unei sesizari referitoare la produsele comercializate la un punct de tip fast-food din Alba Iulia.

Inspectorii DSP Alba au verificat condițiile igienico sanitare din unitate și au recoltat teste de sanitație de pe suprafețe și mâinile personalului, urmând ca măsurile ce se impun să se ia la eliberarea buletinelor de analiză, cel mai probabil în cursul zilei de vineri”, a transmis Ioana Presecan, purtătorul de cuvânt al DSP Alba, pentru ziarulunirea.ro.

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Alba a găsit deficiențe privind depozitarea materiei prime, dar și si deficiențe privind igienizarea ustensilelor și spațiilor de lucru.

De asemenea au fost dispuse măsuri pentru remedierea deficiențelor depistate, au declarat reprezentanții instituției pentru ziarulunirea.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Solstițiul de iarnă 2023: Cea mai scurtă zi a anului, cu tradiții și obiceiuri speciale

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Solstițiul de iarnă 2023: Cea mai scurtă zi a anului, cu tradiții și obiceiuri speciale Solstițiul de iarnă 2023, care va avea loc pe 22 decembrie, marchează începutul iernii astronomice. Această zi este cea mai scurtă din an, cu o durată de doar 8 ore și 50 de minute, iar noaptea va fi și mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare