Rămâi conectat

Ştirea zilei

Kaufland Grill din Alba Iulia, închis după ce două persoane au ajuns la URGENȚE. Ce deficiențe au găsit inspectorii

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Kaufland Grill din Alba Iulia, închis de către OPC, după ce două persoane au ajuns la URGENȚE. Ce deficiențe au găsit inspectorii

Astăzi, 14 septembrie zona de Grill a supermarket-ului Kaufland ar fi fost închisă.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției un mesaj în care prezintă experiența extrem de neplăcută prin care a trecut.

Cititorul a relatat faptul că a achiziționat un pui rotisat din cadrul restaurantului de tip fast-food, iar două persoane din cele trei care au mâncat din acesta au ajuns la spital, fiind diagnosticate cu toxiinfecție alimentară.

„Inspectorii DSP Alba au participat astăzi la un control format din echipe mixte ale OPC și DSVSA Alba, în urma unei sesizari referitoare la produsele comercializate la un punct de tip fast-food din Alba Iulia.

Inspectorii DSP Alba au verificat condițiile igienico sanitare din unitate și au recoltat teste de sanitație de pe suprafețe și mâinile personalului, urmând ca măsurile ce se impun să se ia la eliberarea buletinelor de analiză, cel mai probabil în cursul zilei de vineri”, a transmis Ioana Presecan, purtătorul de cuvânt al DSP Alba, pentru ziarulunirea.ro.

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Alba a găsit deficiențe privind depozitarea materiei prime, dar și si deficiențe privind igienizarea ustensilelor și spațiilor de lucru.

De asemenea au fost dispuse măsuri pentru remedierea deficiențelor depistate, au declarat reprezentanții instituției pentru ziarulunirea.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Un cuib de berze, aflat pe un stâlp de electricitate, a luat foc la Galda de Jos: Intervin pompierii din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un cuib de berze, aflat pe un stâlp de electricitate, a luat foc la Galda de Jos: Intervin pompierii din Alba Iulia Un cuib de berze, aflat pe un stâlp de electricitate, a luat foc la Galda de Jos. Intervin pompierii din Alba Iulia. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea