Rămâi conectat

Ştirea Ta

Alimente care te ajută să dai colăceii jos

Publicat

în

E vară şi fiecare dintre noi vrem să arătăm cât mai bine. Tocmai de aceea colăceii trebuie să dispară. Pe lângă sportul necesar trebuie să avem grijă şi la alimentaţie. Iată câteva alimente de sezon care vă ajută să eliminaţi kilogramele în plus.
lRoşiile – Aceste legume au capacităţi antioxidante mari şi conţin vitamine şi minerale care ajută şi la accelerarea metabolismului. Roşiile vă ajută să eliminaţi surplusul de kilograme, alături de alte alimente sănătoase.
lSalata verde – Salata verde este o legumă nelipsită din salatele răcoroase de vară, dar şi din ingredientele altor preparate. Gustoasă şi bogată în vitamine, salata verde este indicată în curele de slăbire datorită conţinutului său scăzut de calorii şi concentraţiei ridicate de vitamine şi minerale.
lCruciferele – varza, brocoli – Varza, brocoli, gulia şi alte legume din familia cruciferelor prezintă substanţe aparte faţă de restul legumelor, vitamine, minerale şi antioxidanţi. Cruciferele sporesc imunitatea şi digestia, sunt uşor acide şi accelerează metabolismul, favorizând eliminarea surplusului de kilograme.
lMorcovii – Deşi morcovii sunt mai bogaţi în glucide decât marea majoritate a legumelor, totuşi prezintă un număr scăzut de calorii şi un indice glicemic mic. Important este ca, indiferent dacă veţi consuma morcovii în preparate sau ca atare aceştia să fie în stare proaspată, crudă, nepreparaţi. Pentru protecţia naturală a pielii pe timpul verii sunt indicaţi doi-trei morcovi pe zi.
lFructele de mare – Fructele de mare pot înlocui o perioadă carnea din alimentaţie. Faceţi acest schimb: înlocuiţi o săptămână pe lună carnea cu fructe de mare. Nu este indicat să consumaţi mai mult de o masă de fucte de mare (echivalentul mesei de carne) pe zi. Fructele de mare conţin cantităţi mari de acizi omega 3 şi omega 6 care au rolul de a mobiliza grăsimile din depozite, în absenţa lor grăsimile “nu pleacă” din celuele adipoase. Aşadar sunt esenţiali pentru eliminarea surplusului de kilograme.
lMerele – Merele prezintă combinaţii de substanţe benefice organismului, fiind indicate chiar şi diabeticilor. Din fericire la noi cresc merele, aşadar putem consuma fructe cât mai naturale cu proprietăţi mai bune. Atenţie însă, merele sunt uşor acide.
lŞi multă apă… Pentru a elimina cât mai repede surplusul de kilograme şi pentru efecte detoxifiante nutriţioniştii recomandă să nu beţi alte lichide decât apă, oricât de mare ar fi tentaţia. Se dă liber doar la cafeaua de dimineaţă, în restul zilei doar apă plată.

Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Pompierii din Alba Iulia au salvat o pisică pe strada Vânătorilor. Felina s-a „blocat” la etajul trei pe un aparat de aer condiționat

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA | Pompierii din Alba Iulia au salvat o pisică pe strada Vânătorilor. Felina s-a „blocat” la etajul trei pe un aparat de aer condiționat

Pompierii din Alba Iulia au avut o misiune grea în această seară de vineri, 30.07.2021, fiind solicitați pentru salvarea unei pisici ce a rămas blocată pe un aer condiționat situat la etajul trei al unui bloc de pe strada Vânătorilor.

Operațiunea de salvare a fost un real succes, iar pisica a fost adusă la sol teafără și nevătămată datorită echipajului de pompieri albaiulieni ce a intervenit la fața locului cu maximă promptitudine, profesionalism și seriozitate, așa cum o fac de fiecare dată!

Electrica Furnizare Discount

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | „Ștrandul” din Alba Iulia : lucrări de curățenie și întreținere la fântâna arteziană din Parcul Unirii

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | „Ștrandul” din Alba Iulia : lucrări de curățenie și întreținere la fântâna arteziană din Parcul Unirii

„Joi, „ștrandul” din Alba Iulia, a avut parte de lucrări de curățenie și întreținere. Fântâna arteziană din Parcul Unirii a fost curățată și parcă, parcă, este pregătită pentru o nouă „vizită” din partea cetățeniilor ce doresc să se răcorească în lipsa ștrandului mult promis, ce întârzie să apară și aproape că se apropie de zeci de ani de absență.

Viitorul e aproape, în urmă cu câteva zile s-au demarat investiții și lucrări pe strada Alcala de Henares, printre care se numără și un pas către mult doritul ștrand, iar cu puțin noroc, că e nevoie mare,  până când unii dintre noi au să apuce vârsta pensiei, apucăm și să băgăm măcar degetul mic într-un luciu de apă public, decent, pe care oricine ar trebui să îl aibă și să și-l permită.”

Electrica Furnizare Discount

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier între Vadu Moților și Lăzești: O șoferiță care nu purta centură, dusă la SPITAL, în urma impactului cu o altă mașină

Publicat

în

ACCIDENT rutier între Vadu Moților și Lăzești: O șoferiță care nu purta centură, dusă la SPITAL, în urma impactului cu o altă mașină

Un accident rutier s-a petrecut în cursul zilei de ieri, 29 iulie, pe drumul comunal Vadu Moților-Lăzești, în urma căruia o tânără a ajuns la spital.

Potrivit informațiilor date de cititorul ziarulunirea.ro, care a trimis pozele de la fața locului, tânăra șoferiță a încercat să „taie” o curbă, dar fără succes, întrucât a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula corespunzător.

În urma impactului, tânăra șoferiță a spart parbrizul cu capul, neavând pusă centura de siguranță.  La fața locului, a venit echipajul Smurd.

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare