Ziarul Unirea

ALEGERI PARLAMENTARE ALBA | Călin Potor: Schimbăm România în bine!

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Spuneam cu alte ocazii că România are nevoie de schimbare, de o schimbare profundă care să îi ofere şansele unui progres real şi de durată. Această schimbare trebuie să vină şi din partea oamenilor politici, nu doar din partea cetăţenilor. Pentru că cetăţenii au înţeles că întreaga ţară trebuie să se schimbe.
La manifestările dedicate Zilei Naţionale a României am rămas plăcut surprins de atitudinea şi comportamentul miilor de români care au venit la Alba Iulia. Fără îmbrânceli, fără busculade, fără scandaluri. Oamenii au asistat în ordine la manifestări, la concerte, la focurile de artificii. Cred că este pentru prima dată când la masa populară nu a mai fost înghesuială şi buluceală, iar cei care au dorit să primească o porţie de fasole au stat frumos la coadă.
A mai existat, cred, o premieră. Oamenii politici au participat la Ziua Naţională fără însemne de partid, steaguri, insigne, pancarte. Cetăţenii au apreciat acest lucru. Pentru o zi oamenii politici au lăsat la o parte disputele şi au participat şi ei, ca simpli cetăţeni la sărbătoarea noastră a tuturor românilor.
Am declarat recent că venit timpul să lăsăm deoparte toate patimile şi toată încrâncenarea din ultima perioadă. Trebuie ca lucrurile să fie făcute împreună, ca eforturile să se concentreze pentru binele nostru al tuturor, pentru că problemele cetăţenilor sunt şi ale noastre, ale politicienilor. Eu cel puţin, voi face tot posibilul ca acestea să fie rezolvate în cel mai scurt timp.
Politica trebuie să fie făcută cu bun simţ, moralitate şi în folosul oamenilor. Am mai spus-o şi o spun în continuare: nu poţi face politica cetăţeanului dacă nu ai în vedere părerile şi dorinţele acestuia. Politicienii nu trebuie să fie altceva decât cei care transmit mai departe, spre guvernanţi, dorinţele celor care i-au ales.
În momentul de faţă clasa politică are nevoie de schimbare, trebuie să-şi întoarcă faţa spre popor. Şi asta o face prin colaborarea politicienilor, nu prin războaiele declaraţiilor de presă sau ale apariţiilor televizate. Sunt adeptul ideii de a face front comun cu oricine vrea să lupte pentru binele românilor. A trecut vremea războaielor politice, a venit timpul să clădim împreună. Sunt tot mai convins pe zi ce trece că acesta este viitorul nostru al tuturor.
Ziua de 1 decembrie mi-a arătat că speranţele mele, într-o nouă clasă politică, care să fie aproape de cetăţean, nu sunt deşarte. A fost o zi în care toţi am trăit şi am simţit româneşte, iar chestiunile politice au fost lăsate la o parte. După 9 decembrie USL va reda speranţa tuturor românilor. Pentru că vrem să contruim împreună O ROMÂNIE PUTERNICĂ!
CĂLIN POTOR,
Deputat USL de Alba

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

FOTO: Paradisul din Tăul Brazi – Roşia Montană. Sălbăticia naturii distrusă de sălbăticia oamenilor

Roșia Montană are ape și stânci, și o frumuseţe ireală a locurilor. Turiștii caută zona ochiurilor de apă de aici:… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO: Gheorghe Vlad, din Loman, un cioban de nota zece

Am să vă citez la început din opera marelui Mihail Sadoveanu, care și-a petrecut o bună parte din viață aici,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

ÎN WEEKEND: Ospăț cu pește și fructe de mare de Rusalii, în Cetatea Alba Carolina

Cetatea Alba Carolina va găzdui de Rusalii, în weekendul 14-17 iunie, Festivalul Peștelui și al Fructelor de Mare. Cei prezenți… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

17 decembrie: Sfântul Proroc Daniel, cel care a fost aruncat într-un cuptor încins alături de tinerii Anania, Azaria și Misail

În fiecare an, la data de 17 decembrie, creștinii îl pomenesc pe Sfântul Proroc Daniel care s-a născut din seminția… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Ritmul de viață agitat și depresia provocată de stresul de la serviciu, tot mai des întâlnite la români

Tot mai multe persoane ajung la medic din cauza anxietăţii şi a depresiei. Psihologii spun că niciodată nu au mai… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

19 Comentarii

Aurelian 4 decembrie 2012 at 15:23

In “bine” pentru voi, lichelelor, pentru tine si Eutanasiu, ca ati furat tot ce se poate fura in Romania!

Besnik 5 decembrie 2012 at 8:42

Uite hotu striga hotu !

km0 6 decembrie 2012 at 10:51

Ma faci sa rad mai Aurelian! Nu imi vine sa cred cum poti sustine hotia si prostia. Pai daca Potor si Atanasiu au furat…PDL-ul vostru ce naiba a facut ma? Si mai si pozati maiestrosi sub culori noi de partid cu sloganuri ieftine : Repornim inima Romaniei sau Alba Iuliei, da cine o oprit ma inima. Nestimtitilor.

Clasa politica trebuie intoarsa cu fata la popor, zice Potor 4 decembrie 2012 at 15:58

Deci acum usl e cu kurul la popor, in frunte cu Kkrau si Copy-ponta; pai,uslshi, ce garantie avem ca va intoarceti cu fata, daca acum la putere fiind, stati pe invers? N-avem puscarii in tara pt cati politicieni penali,mincinosi si dispretuitori ai legii avem.

herp 4 decembrie 2012 at 16:01

draga domnule, partidul matale a fost la putere ani de zile in Romania si a vandut tara pe nimic, a devalizat tot, a distrus fabrici, infrastructura, a favorizat infractorii. A, stai… asta au facut toate partidele de dupa 1989.
USL=ARD=continut de vidanja

Sele 4 decembrie 2012 at 16:05

Hai sa nu mai organizam alegeri ca toti sunt la fel, nu-i asa?
Mai schimbati placa de la locale si terminati cu intoxicarile gen toti sunt la fel= hai sa ne dam batuti!

Aurelian 4 decembrie 2012 at 16:46

Ba sa organizam alegeri, dar fara participarea celor care au fost in urmarire penala!

Sophie 4 decembrie 2012 at 22:51

Atunci Hava nu ar mai fi trebuit sa fie primar in momentul de fata ! Nu mai baga de vina la altii ! uitati-va si la voi,la Basescu ce a facut de zilele marinei ! A cumparat oameni sa vina sa-l aplaude ! Frumoasa tarisoara noastra !

Sophie 4 decembrie 2012 at 22:49

Ti-ar trebui o injectie „eutanasiu”.Asa poate nu mai bati campii.

Sophie 4 decembrie 2012 at 22:51

@Aurelian

arthur 5 decembrie 2012 at 10:46

Faceti tot ce e mai bine pentru Alba Iulia si pentru Romania!

Cruda Soarta 5 decembrie 2012 at 12:27

ai acelasi redactor/poet/autor de lozinci ca nicoleta si selena

ionel 5 decembrie 2012 at 13:46

ARDealul voteaza cu INIMA!!!

Inima albastra 5 decembrie 2012 at 14:16

E albastra rau inima care vrea sa ne ARDa la buzunare. Si se va innegri de tot dupa alegeri. Poate mai revine un pic la viata cu niscai unguente rectale si betisoare pentru scarmanat urechile dar cum PDL Alba nu va prinde nici un loc in parlament, cred ca se va trece la vaselina auto si supozitoare cu pacura, ca bugetul pedelist va fi mic. PDL-ul sa-si mai taie si din bugetul propriu, ca din al nostru a taiat destul cat a fost la guvernare.

Continua USL! 5 decembrie 2012 at 14:07

Schimbarea a inceput din vara acestui an. Nu numai ca s-au reparat salariile care in decembrie vor reveni la valoarea dinaintea taierilor pedeliste, dar s-a returnat pensionarilor impozitul abuziv pus de Boc pe pensii, si-au revenit alocatiile ciuntite de portocalii, au fost maziliti „hotii destepti”, clienti ai PDL din energie, a inceput sa fuctioneze Sistemul Integrat din sanatate, s-au redeschis spitale si scoli inchise de mafia PDL, s-au dat citostatice si morfina bolnavilor de cancer care erau cat p’aci sa fie exterminati de guvernul MRUnguianu. Inclusiv institutii internationale sustin ca in 2012 a scazut coruptia in Romania pentru ca PDL nu mai este la borcanul cu miere. Schimbarea trebuie sa continue pana la capat. Mafia PDL trebuie sa raspunda pentru abuzuri si coruptie. Votez USL pentru ca sunt convins ca schimbarea in bine a Romaniei va continua, ca se vor sparge gastile care conduc si jefuiesc asociatiile de proprietari sub protectia primariei, ca se vor crea locuri de munca. Votez Calin Potor si USL pentru ca am incredere in ei.

ARDelean 5 decembrie 2012 at 14:12

Stai ca boul la poartă nouă , spune o vorbă din popor!Măcar de ai fi contribuit cu ceva la renovare….!!!

@ARDelean 5 decembrie 2012 at 14:24

Colorat, elevat, picant si politicos limbaj au cei din ARD care dispretuiesc tot ce nu este ca ei. Presupun ca si multa scoala; scoala de a injura. Ca sa te primeasca in ARD trebuie sa stii sa furi, sa injuri, sa inseli, sa tai salarii, sa-ti bati joc de batranii pensionari care au muncit intrega viata, sa dispretuiesti mamele taindu-le din alocatii, sa inchizi spitale, scoli si fabrici. Iti trebuie scoala multa. Ne pare rau dar noi care vom vota USL si Calin Potor nu putem sa fim ca voi. N-am invatat sa jignim si sa ne batem joc de oameni precum portocalii ascunsi in spatele ARD ca lasii. Votam USL pentru ca sustinem schimbarea in bine!

PONTA 5 decembrie 2012 at 15:16

POTORINA,te bate NISTOR de iti flutura urechile o saptamana!!!!!

@PONTA 5 decembrie 2012 at 15:43

…Cu palma pe umar. Sau poate cu securea. La asta cu securea PDL-ul este maestru. A ramas in muzeul fosilelor portocalii securea lui Emil Boc, tocita de atatea taieri de salarii, pensii, alocatii, medicamente, etc. Poate o imprumuta Nistor, o ascute si taie si el ceva; tot salarii si pensii ca doar e finantist mare la Garda Financiara. Votati-l daca aveti salarii mari. Noi, oamenii normali si cinstiti votam USL, IL VOTAM PE CALIN POTOR. E medic si nu stie umbla cu securea la salarii. Votam USL ca din vara pana azi a reusit sa mai repare ceva din ce au stricat cei din PDL care au saracit oamenii si carora le este rusine de oameni si se ascund in spatele ARD ca lasii. Hai USL!

Comentariile sunt oprite