Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Alegeri locale 2012: Dorin Nistor, primar nou, proiecte noi pentru municipiul Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatul PDL la Primăria Sebeş, Dorin Nistor vine cu planuri concrete şi proiecte 3D de transformare a Sebeşului din „comuna electrificata de acum, într-un oraş european”.

Nistor este de părere că din cauza indiferenţei administraţiilor locale sub conducerea lui Alexandru Dancilă si Mugurel Sârbu, municipiul a devenit în decursul anilor un oraş gri şi consideră că schimbarea va veni odată cu accesare de fonduri europene, lucru nereuşit de predecesorii lui.

Dorin Nistor şi-a oprit atenţia asupra unor zone cu probleme din oraş unde necesitatea unor investiţii a devenit iminentă. Lacul din Sebeş, unde odată să făceau plimbări cu barca este abandonat de ani de zile, copiii suferă din cauza unor spaţii moderne de joacă iar străzile unde asfaltul este în prezent doar un vis frumos seamănă mai mult cu drumuri de ţară.

În viziunea lui Nistor, Sebeşul poate redeveni burgul săsesc vizitat în trecut de sute de turişti iar pentru ca acest lucru să devină realitate nu este nevoie decât de puţină voinţă, putere de muncă şi fonduri europene.

Vă invităm să vedeţi cum ar putea arăta Sebeşul după câştigarea Primăriei Sebeş de către candidatul Dorin Nistor.

(P)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea