Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Albaiulieni cercetați pentru furt dintr-o sală de jocuri de noroc – prejudiciu de peste 23.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbaţi din Alba Iulia sunt bănuiți de comiterea unui furt dintr-o sală de jocuri din Alba Iulia, faptă prin care au cauzat un prejudiciu în valoare de peste 23.000 de lei.

”În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, la data de 16.07.2015, au fost identificaţi S.V.C., de 34 de ani, şi O.E.M., de 35 de ani, ambii din Alba Iulia, care sunt bănuiţi de comiterea unui furt. În sarcina celor doi bărbaţi s-a reţinut faptul că, în noapte de 03/04 februarie 2015, folosindu-se de chei potrivite şi profitând de neatenţia personalului, au sustras dintr-un aparat electronic de jocuri de noroc, suma de 23.715 lei”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea