Rămâi conectat

Sport

Albaiuliencele Bianca Molnar şi Mihaela Acatrinei au participat joi la Campionatul European de juniori din Italia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Joi, 18 iulie, au început la Rieti în Italia, Campionatele Europene de juniori. Chiar în proba de debut, 10.000 metri marş, au evoluat şi reprezentantele României şi ale judeţului Alba, Mihaela Acatrinei şi Bianca Molnar, sportive cu dublă legitimare la Liceul cu Program Sportiv şi C.S. Unirea Alba Iulia, pregătite de Gabriel Avram.

După locul 19 obţinut în luna mai la Cupa Europei de la Dudince, Mihaela Acatrinei a reuşit să se autodepăşească, îmbunătăţindu-şi cu aproape un minut recordul personal realizat în acea cursă, iar cu rezultatul de 49:57:61, a ocupat un onorant loc 12 în ierarhia continentală a probei.

La aceste întreceri, Bianca Molnar  a ocupat locul 18, cu timpul de 53:15:77. Amintim faptul că Bianca a ocupat sâmbătă un merituos loc 12 la Campionatele Mondiale ale cadeţilor de la Donetsk, în proba de 5.000 metri marş, cu timpul de 24:38:61, îmbunătăţindu-şi cu 31 de secunde recordul personal, şi nu a reuşit să se refacă după lungul drum de întoarcere de peste 24 de ore cu autocarul până la Bucureşti, plus deplasarea în Italia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea