Rămâi conectat

Sport

Albaiulianul Andrei Roșu, gol și pasă decisivă pentru CSC Șelimbăr, la debutul în eșalonul secund

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Debut de senzație pentru jucătorul albaiulian Andrei Roșu în Liga a 2-a, la primul meci al echipei din comuna Șelimbăr la acest nivel.

Fotbalistul descoperit de antrenorul Alexandru Kalanyos (la fel ca Nicolae Stanciu) a reușit să marcheze un gol (56) și să ofere o pasă decisivă (59). În duelul nou-promovatelor, la Avrig, s-a impus trupa condusă de fostul unirist Eugen Beza, scor 3-1 (0-1), victorie conturată după pauză, când amfitrionii au punctat de trei ori într-un interval senzațional de patru minute, prin jucători tineri ce au debutat pe a doua scenă: Andrei Roșu (a egalat) și Nicolas Antone (dublă, 57 și 59).

Mă bucur foarte mult că am marcat la debutul în Liga a 2-a, am oferit o pasă de gol și sper să ajut cât mai mult echipa pe viitor. E un nivel mai greu, dar, ușor-ușor, ne acomodăm și noi, și eu, și sperăm să fim în play-off, cum ne-am propus. Nu mă așteptam la un asemenea debut, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, orice este posibil, a spus Andrei Roșu (20 de ani) pentru site-ul oficial al clubului CSC 1599 Șelimbăr (sursa foto).  În distribuția gazdelor (Septimiu Boancăș director sportiv) au mai fost titulari D. Tătar (din Blaj), Cîrstean (fostul golgheter al Cugirului), iar rezerve Tineiu, Ad. Câmpean (ex-Performanța Ighiu).

De asemenea, în această rundă s-a consemnat un alt debut al unui jucător din Alba pe a doua scenă. Atacantul cugirean Marian Codrea (22 de ani) a fost folosit titular în distribuția unei alte nou-promovate, FC Brașov (constituită pe scheletul Corona Brașov). Antrenorul Ilie Stan a mizat în avanporsturi pe masivul vârf ce a evoluat ultima dată la Unirea Alba Iulia, în remiza surprinzătoare de sub Tâmpa, 2-2 (0-2), cu o revenire spectaculoasă, cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, președinte al trupei brașovene în startul acestui noi proiect fiind albaiulianul Ioan Mărginean “Limoniu”.

Sursa, foto, text (declarație): CSC 1599 Șelimbăr


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea