Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Alba Mall: Convenţia de Fitness PROVOCARE LA MISCARE, motto: Yes You Can, organizată de Spice Fitness!

Ziarul Unirea

Publicat

în

11 octombrie 2013. Alba Mall. 4 ore de provocare la mişcare alături de cei mai buni instructori fitness ai momentului care promit să facă atmosferă şi să mişte publicul din Alba Iulia în ritmuri distractive de fitness!

8 instructori din care 6 invitaţi din alte oraşe şi cele 2 gazde ale evenimentului promit o seară distractivă de tonifiere, cardio, stare de bine şi zâmbete!

Startul se va da la orele 18.00 şi va debuta cu o oră de Steel Combat urmată apoi de o oră de Steel Tonic. Aceste două ore sunt parte din programul Steel Programs dezvoltat de către Fernando Gorini şi Gonzalo Vicos. Fernando va fi prezent la eveniment şi va urca pe scenă la ambele ore alături de Tunde Kovacs, master trainer Steel Tonic, Andrei Chirilă, instructor Steel Combat şi Geana şi Cristina, gazdele acestui eveniment. Clasele Steel Programs sunt distractive, dinamice, sigure, şi ajută la obţinerea de rezultate reale în timp. O clasă care poate să îşi schimbe structura şi conţinutul fără să modifice obiectivul. Unul dintre cele mai importate aspecte de luat în considerare este acela că muzica exprimă sentimente. Prin intermediul ei putem râde, visa, ne putem simţi nervoşi sau agitaţi. Aceste sentimente sunt capturate în Programele Steel şi sunt folosite pentru a folosi strategic fiecare senzaţie într-un anumit moment al clasei.

Programul va continua cu o oră excepţională de Limitless prezentată de către cel ce a adus acest concept în lumea fitnessului, şi anume Valentin Vasile, împreună cu colegul său, Costin Bucura. Aceştia promit să aducă amatorilor de mişcare din Alba Iulia o oră demonstrativă de antrenament intensiv – cum slăbesc unii în 4 săptămâni cât alţii în 4 luni! Va fi o oră care promite să ofere amatorilor o parte din cel mai intens şi complex program de remodelare corporală. Valentin promite o oră de antrenament marca Limitless, febră musculară şi stare de bine. Limitless este un antrenament extrem și face parte din categoria antrenamentelor metabolice care pe lângă faptul că arde grăsimile în exces, îți tonifiază și definește musculatura, mărește rata metabolică pentru o perioadă îndelungată de timp. Conceptul este creat să împingă limitele persoanelor  care vor să treacă la un nou nivel de antrenament, să își depășească limitele și să aibă maximum de rezultate în minimum de timp.

Încheierea serii îi aparţine lui Per Markussen, unul dintre membrii cheie ai World Class România şi ai şcolii de fitness Move On. Per este unul dintre vizionarii programelor Move On şi este acea personă care concepe toate cursurile de la zero, având grijă la cele mai mici detalii. Cu o istorie fitness de 20 de ani în spate, Per vine la Alba Iulia special pentru evenimentul Yes You Can ca să prezinte publicului o oră de House Aerobic. Este o oră extrem de dinamică şi distractivă, bazată pe exerciţiile anaerobe cardiovasculare combinate cu paşi de dans inspiraţi din muzica house. Cu o coregrafie de excepţie, muzică motivantă şi zâmbet pe buze, Per promite să ofere publicului amator de mişcare o oră de distracţie şi bună dipoziţie pe care nu o vor uita prea curând!

Pregătiţi-vă, aşadar, pentru evenimentul fitness al anului!

Instructori de excepţie, pregătiţi şi cu zâmbetul pe buze! Vin special la Alba Iulia ca să vă provoace la mişcare. Acceptă Provocarea Spice Fitness!

Vă aşteptăm în data de 11 octombrie la Alba Mall, începând cu orele 18:00!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Godzilla x Kong: The New Empire 3D / Godzilla x Kong: Un nou imperiu Avanpremiera Regia: Adam Wingard Cu: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea