Rămâi conectat

Politică Administrație

Alba Iulia și Cluj-Napoca eliminate din concursul “Best city to visit 2014″. Le-au luat fața Sibiul și Craiova

Bogdan Presecan

Publicat

în

Cetatea Alba CarolinaAlba Iulia a fost învinsă de Sibiu în semifinala concursului “Best city to visit 2014″, competiţie organizată pe blogul unui tânăr turc care îşi propune să viziteze toate ţările din lume.

În 2014, în semifinala concursului au ajuns patru oraşe din România, respectiv Sibiu, Alba Iulia, Cluj şi Craiova. În urma voturilor care au fost acordate până duminică, 30 martie, în finala “Best city to visit 2014″ au ajuns Sibiul (care a câştigat în faţa oraşului Alba Iulia cu 63,24% din voturi) şi Craiova (care s-a impus în faţa Clujului cu 53,77% din voturi). Astfel, Sibiul este la doar un pas de a deveni „cel mai atractiv oraș de vizitat în 2014” (“Best city to visit 2014″).

Anil Polat, bloggerul turc care a iniţiat competiţia inedită pe site-ul său a vizitat, până în prezent, 80 de ţări din întreaga lume, printre care şi România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea