Rămâi conectat

Actualitate

Alba Iulia: Concurs de materiale publicitare pentru evenimentul „Lumini! Cameră! …Publicitate!”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cercul de marketing al Universităţii “1 Decembrie 1918” Alba Iulia organizează, pe data de 5 decembrie, ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, cea de-a doua ediţie a evenimentului „Lumini! Cameră! …Publicitate!”.  Durata de desfăşurare a evenimentului este de  3 ore şi jumătate, timp în care, publicul-ţintă, studenţii, elevii, şi nu numai, vor intra în contact cu lumea fascinantă a publicităţii! În program sunt înscrise 4 calupuri publicitare structurate pe următoarele teme: Food & drinks, Electoral, Emoţional, Topuri, iar fiecare calup va dura aproximativ 25 minute, cu pauze de 15 minute în care se vor organiza evenimente şi concursuri cu premii surpriză de către sponsorii evenimentului. Pe lângă asta, organizatorii anunţă şi un invitat special, care va întreţine atmosfera pe toată durata evenimentului.

Cei care se ocupă de  organizarea acestui eveniment s-au gândit ca materialele publicitare (afiş, fluturaşi) ale acestuia să nu fie realizate de ei, astfel au lansat un concurs, oferind cu această ocazie şansa de a promova noi talente în domeniu, din oraş sau din judeţ. Aşadar, cei care doresc să se înscrie în concurs, o pot face până la data de 15 noiembrie, după următoarele cerinţe:

„Concursul este deschis tuturor celor cu vârsta peste 16 ani.

Cerinţe:
• Realizarea unui afiş, în format A3 (3508 x 4961 pixels), portrait sau landscape, care să transmită conceptul de publicitate, realizat în orice program grafic.
• Realizarea unui model de fluturaş, cu design similar cu al afişului în format 220 x 110 cm (2598 x 1299 pixels).
Materialele publicitare astfel realizate trebuie trimise în format .TIF sau .JPEG la adresa de email [email protected]

Important! Atât afişele cât şi fluturaşii trebuie să includă în mod obligatoriu datele următoare şi să conţină un loc de aproximativ ??cm/pixeli pentru includerea sponsorilor şi a partenerilor media de către organizatori:

Informaţii obligatorii ce trebuie să se regăsească în afiş:

Sigla Cercului de Marketing, Sigla Universităţii 1 Decembrie 1918 (download de pe pagina web a evenimentului)

Denumirea evenimentului:
“Lumini! Cameră! …Publicitate!” -ediţia a-II-a

Locaţia: Casa de Cultură a Studenţilor, Alba Iulia

Data: 5 decembrie 2012

Ora: 18:00

Invitat special: la liberă alegere, un nume fictiv amuzant (interzise numele cu substrat vulgar, indecent, impropriu, etc)

Intrare liberă

Premiul: 101 lei.
Data limită de trimitere a lucrărilor: 15 noiembrie.
Concursul va avea un singur câştigător.

Alegerea caştigătorului se va face în baza următoarelor criterii: trasmiterea conceptului de publicitate, raportarea la eveniment, plasarea datelor obligatorii cerute, logica de ansamblu a materialelor publicitare, calitatea şi profesionalismul transmise de acestea. Câştigătorul va pune la dispoziţia organizatorilor concursului fişierele sursă ale materialelor publicitare, în format editabil .psd, .cdr sau .ai

Copyright noticement: Participanţii la concurs cedează organizatorilor dreptul de a utiliza materialele lor publicitare în promovarea evenimentului până la anunţarea câştigătorului final. Câştigătorul cedează dreptul de a utiliza materialul publicitar creat de el în scopul promovării evenimentului, pe termen nedifinit.”

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a nu utiliza materialele publicitare realizate de câştigător în promovarea evenimentului.

Întregul eveniment este organizat de  Cercul de marketing al Universităţii “1 Decembrie 1918” Alba Iulia prin: responsabilul de proiect Bena Ion şi membrii echipei organizatoare: Vlăzan Adriana, Cracia Maria, Ciortea Paula, Avram Emanuela, Nariţa Alexandra, Banţă Cezar Alin, Secu Maria, Cristian Oana, Sămărtinean Andreea, Mureş Larisa Ramona, Joldeş Valentin, coordonator Cerc Lect.univ.dr. Andreea Muntean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea