Rămâi conectat

Sport

Alba – Covasna, la barajul de promovare în Liga 3 din iunie!!! Șansă mare pentru, probabil, Industria Galda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Pentru al doilea an consecutiv, la barajul pentru promovarea în Liga 3, în iunie 2023, se vor duela campioanele județelor Alba și Covasna.

Anul trecut CSU Alba Iulia a învins net, în două rânduri pe CSO Baraolt, 11-2 și 7-1, promovând la pas!

Actualmente, Industria Galda de Jos este prima la mijlocul stagiunii Ligii 4, având 8 puncte avans după 13 etape și șanse majore să devină campioană. Nu la fel stau, la mijlocul sezonului, lucrurile în Covasna, unde liderul Prima Brăduț are un punct în fața campioanei precedente.

Este clar o tragere la sorți favorabilă, trebuie să recunoaștem acest lucru. Dar până la urmă, trebuie să rămânem realiști. Este un baraj, șansele sunt împărțite, iar noi mai avem un hop, să câștigăm campionatul în Alba”, a spus Doru Oancea, antrenorul Industriei Galda de Jos.

Joi, 2 februarie, la Casa Fotbalului s-au stabilit, prin tragere la sorți, duelurile pentru barajul de promovare în Liga 3, ediția 2023-2024. Vor promova cele 21 de echipe câştigătoare ale jocurilor de baraj dintre cele 42 de campioane judeţene declarate de AJF/AMFB. Jocurile se vor disputa în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe 17 iunie 2023, ora 18:00, respectiv 24 iunie 2023, ora 17:30.

Meciurile din Regiunea 3: Alba – Covasna, Harghita – Sibiu, Mureș – Brașov

La Covasna (14 echipe): 1. Prima Brăduț – 33 puncte, 2. CSO Baraolt – 32 p, 3. AS Covasna – 28 p


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Gloria Bistrița-Năsăud – CSU Alba Iulia 3-0 (2-0), eșec drastic în prima etapă din play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9 din eșalonul terț, a învins net scor 3-0 (2-0) pe CSU Alba Iulia, în prima etapă din play-off. Dacă în urmă cu o săptămână, pe „Pielarul” din Sebeș, studenții s-au impus și și-au asigurat calificarea matematică în play-off, de data aceasta trupa lui Adrian Falub și-a luat revanșa, ultimele două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea