Rămâi conectat

Politică Administrație

Ajutoare de la stat pentru… reducerea producţiei de lapte!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ajutoare de la stat pentru… reducerea producţiei de lapte!  Azi-mâine vom ajunge în situaţia ca fermierii români să se… mulgă între ei!!

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a aprobat ajutoarele pentru reducerea producției de lapte, precum și a modului de acordare a acestora, vaci-care-pascprin care se reglementează următoarele: lacordarea unor ajutoare pentru reducerea livrărilor de lapte de vacă cu minimum 1500 kg, stabilite la un cuantum de 14 euro/100 kg de lapte de vacă, solicitanților care își reduc livrările de lapte de vacă pentru o perioadă de trei luni, în comparație cu aceeași perioadă din anul precedent; lreducerea pentru care solicită ajutor trebuie să fie de cel mult 50% din cantitatea livrată în perioada de referință; solicitanții eligibili sunt producătorii de lapte care au livrat lapte la prim-cumpărători în luna iulie 2016 și care se angajează să reducă livrarea cantității de lapte într-o perioadă calendaristică de 3 luni.

Perioadele de reducere și cele de depunere a cererilor de ajutor sunt: a) prima perioadă de reducere: octombrie, noiembrie, decembrie 2016, iar cererea se depune până în data de 21 septembrie 2016, ora 13; b) a doua perioadă de reducere: noiembrie și decembrie 2016 și ianuarie 2017, iar cererea se depune de la data de 1 octombrie până în data de 12 octombrie 2016, ora 13; c) a treia perioadă de reducere: decembrie 2016, ianuarie și februarie 2017, iar cererea se depune de la data de 31 octombrie până în data de 9 noiembrie 2016, ora 13; d) a patra perioadă de reducere: ianuarie, februarie și martie 2017, iar cererea se depune de la data de 28 noiembrie până în data de 7 decembrie 2016, ora 13.

Solicitanții pot depune o singură cerere de ajutor aferentă unei singure perioade de reducere, cu excepția solicitanților care au depus o cerere pentru prima perioadă și care pot depune o cerere și pentru cea de a patra perioadă. Cererea de plată se depune în termen de 45 de zile de la încheierea perioadei de reducere în cauză. Depunerea cererilor se face la sediul centrului județean APIA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea