AJF Alba, acuzată în cazul legitimării lui Gabriel Cotoară la Şurianu Sebeş | CS Ocna Mureş şi-a precizat poziţia printr-un comunicat de presă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Încurcatul caz al fotbalistului Gabriel Cotoară continuă. Fotbalistul a evoluat etapa trecută la Şurianu Sebeş, în partida cu Energia Săsciori, însă CS Ocna Mureş consideră că legitimarea sa nu a fost regulamentară, incriminând AJF Alba.

„Atragem atenţia asupra legitimării neregulamentare a jucătorului Cotoară Gabriel Ilie la echipa ACS Sebeş, încălcându-se grav prevederile statutului AJF Alba (art. 58 b) şi art. 34.1 din RSTJ„, se arată în comunicatul de presă remis de Clubul Sportiv Ocna Mureş, semnat de preşedintele Sorin Corpodean.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Fostul preşedinte al AJF Alba Sorin Corpodean este acum în litigiu cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, condusă de Cristian Petropulos, fostul său colaborator.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Am publicato pinia Clubului CS Ocna Mures in litigiul cu jucatorul Cotoara Gabriel Ilie, referitor la competentele, procedurile prevazute de statutul AJF Alba si regulamentele in vigoare (Regulament Disciplinar, respectiv Regulamentul pentru Statutul si Transferul Jucatorului de Fotbal), respectiv hotararile comisiilor din cadrul AJF Alba in litigiul mentionat.

Citește și: „Telenovela” Gabriel Cotoară – CS Ocna Mureș continuă | Fotbalistul și-a precizat punctul de vedere: „Prefer să deranjez cu adevărul decât să fac pe plac cu lingușiri!”

Clubul ocnamureşean scoate în evidenţă, prin documente, eroarea AJF Alba, menţionând că după decizia Comisiei pentru Statutul Jucătorului s-a ignorat „dreptul nostru de a introduce recurs (…), Hotărârile pronunţate în prima instanţă (CSJ) pot fi atacate la Comisia de Apel pentru hotărârile Comisiei de Disciplină, Comisiei pentru Statutul Jucătorului… Recursul suspendă executarea hotărârii atacate!

„Războiul” dintre Gabriel Cotoară şi CS Ocna Mureş este unul total. Fotbalistul a fost exclus din lot înaintea începerii returului, cazul  a ajuns la comisiile AJF Alba, iar acum în subiectul fierbinte intră şi AJF Alba, considerată în culpă, în ceea ce priveşte legitimarea sa la Şurianu Sebeş, liderul Ligii a IV-a Alba neputând însă să piardă jocul la „masa verde”.

În schimb, Gabriel Cotoară a precizat că a solicitat în cererea înaintată în 13 martie către AJF Alba să i se pună la dispoziţie „un exemplar „al convenţiei civile de prestări civile înregistrată în 2 septembrie la AJF Alba, întrucât clubul nu i+a pus la dispoziţie exemplarul trei

Dan HENEGAR

1 comentariu

ipocritul 29 martie 2017 at 14:39

Corpodene iai făcut conventie civila la baiat și o ți pe a ta fără sa ști ca nu mai exista demult convenția .Singura modalitate legala e contractul individual de munca.Așa ca băiete cereți drepturile.singurul mod prin care un club te poate tine e contractul de munca.restul e cancan.întreabă la AFAN pe d-l Hulubei

Comentariile sunt oprite